Hævder hun tjener 850.000 kroner ved at sælge sine sure sokker

Fod-fetichisten Roxy sælger sine sure sokker og gamle sko og viser sine bare tæer frem på instagram

Roxy fremviser her sine smukke og smidige tæer, som mange mennesker er helt vilde med. (Foto: Ritzau/Scanpix))
Roxy fremviser her sine smukke og smidige tæer, som mange mennesker er helt vilde med. (Foto: Ritzau/Scanpix))
Følg Samfund

Den 33-årige kvinde Roxy Sykes hævder, at hun tjener næsten 850.000 kroner om året ved at sælge sine sure sokker og sine gamle sko til sine mange fans på Instagram og på diverse websides.

Roxy Sykes fandt ud af, at hun kunne tjene kassen i fodfetish-industrien, fordi mange folk roste hende for hendes smukke tæer. Derfor besluttede den smukke ejendomsmægler at starte en Instagram-profil for at se, hvor stor interessen for hendes fødder egentlig var og kunne blive. Og i løbet af den første måned fik hun mere end 10.000 følgere.

Det skriver Mercury Press og MetroDaily Mail  og Mirror

Roxy sælger et par sure sokker hun har haft på en enkelt dag for 170 kroner.(Foto: Mercury Press)
Roxy sælger et par sure sokker hun har haft på en enkelt dag for 170 kroner.(Foto: Mercury Press)
 

Roxy, der er fra London, begyndte så at sælge brugte sko og sokker, som hun havde haft på. Og det blev lynhurtigt en indbringende forretning. Roxy hævder selv, at hun kan sælge et par sure sokker, som hun har haft på en enkelt dag for 170 kroner, og hun kan nemt få 1700 kroner for et par gamle sko. Sokkerne og skoene køber hun billigt, men sælger dyrt. På en god måned kan Roxy tjene ca. 70.000 kroner. Nogen af pengene tjener hun også ved at sælge små videoer af sine tæer.

- I starten viste jeg kun mine fødder, så jeg vidste, at folk kun var interesseret i mig på grund af mine fødder. Derfor blev det ikke personligt, forklarer Roxy.

- At vise billeder og videoer af mine tæer var helt okay. Men folk ønskede mere. De ønskede at eje noget fysisk, der havde noget at gøre med mine fødder. Derfor fandt jeg på ideen med at sælge mine brugte sokker og sko, fortæller Roxy, der nu også har startet nogle websides, hvorfra hun kan sælge sokker og sko.

Roxy Sykes elsker sit indbringende sidejob, hvor hun tjener kassen uden at arbejde særlig meget.

- Jeg elsker mit arbejde som fod-fetichist. Måske fordi jeg udelukkende ser det som et arbejde. Jeg har aldrig haft nogle problemer i mine forhold på grund af mit specielle arbejde. Og mine venner og min familie ved alle, hvad jeg laver.

- Det er skønt at komme hjem fra en almindelig arbejdsdag som ejendomsmægler og så vide, at jeg kan lave en hel del ekstra penge på mine fødder. Det vil jeg aldrig stoppe med. Pengene er gode, og det er et super let arbejde, siger Roxy.

En fuldtonet skandale

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.