Haj amok i ædegilde - og lille dreng elsker det

Turister på fængselsøen Alcatraz fik en ekstra oplevelse med på vejen. En lille dreng var særligt begejstret for oplevelsen

Når snakken falder på den eneste succesfulde flugt fra det legendariske fængsel Alcatraz, diskuteres det altid hvorvidt de tre fanger druknede eller ej, men der er tilsyneladende også andre farer i vandet ud for fængselsøen, der i dag er et populært turistmål.

Det opdagede en flok turister, som i lørdags besøgte øen. Da de ventede på færgen tilbage til fastlandet blev vandet nemlig pludselig blodrødt, og en hajs rygfinne kunne ses i vandoverfladen.

Det fik Meredith Coppolo Shindler til at fiske telefonen frem og optage den vertikale video, som du kan se over artiklen.

I videoen kan man høre en dreng, som nærmest er ved at gå ud af sit gode skind af bare spænding over hajangrebet lige for øjnene af ham.

- Det er en hvidhaj! Den er lige under os! Det er Dødens gab! Det er Dødens gab!, kan man høre drengen sige efter hajen har fortæret endnu en sæl lige for øjnene af ham.

Efterfølgende konstaterer han at det er 'det sejeste han har set i hele sit liv'.

Ifølge The Independent er der i løbet af de sidste to år blevet observeret hajer i San Fransisco-bugten fem gange.

I modsætning til sin artsfælle slap denne sæl med livet i behold.

Samfund - 21. aug. 2015 - kl. 10:05 Sej sæl giver haj én på kassen

Her er det en haj, som 'photobomber' en anden haj.

Verden på vrangen - 9. jul. 2015 - kl. 10:30 Hej haj, jeg vil også med på billedet!

20 kommentarer
Vis kommentarer