Hamburger fra himlen: Brite bringer uopnåelig fastfood ud

Britisk universitetsstuderende er begyndt at levere uopnåelig fastfood til sine tømmermænds-ramte medstuderende

Tør du sætte tænderne i denne sag fra Burger King?

Jo, det er da muligt at få bragt en saltholdig pizza eller burger ud, når tømmermændene sætter ind og lysten til at rejse sig fra sofaen forsvinder.

Men der er stadig nogle produkter, der er uopnåelige hjemme fra divaen. Produkter, du skal rejse dig for at kunne sætte tænderne i - blandt andet Burger King, McDonald's, Subway og KFC, som kategorisk nægter at bringe ud.

Se også: Føj: Kvinde finder orm i McD-pomfrit

Men nu skal det være slut - i hvert fald i Plymouth. Her har universitetsstuderende George Galbraith sat sig for at levere fastfood til sine tømmermændsramte medstuderende med firmaet Hangover Helpers.

- Det er en virksomhed, der hjælper de studerende, som har nydt natten ude og enten er uvillige, ude af stand til eller for ugidelige til at hente mad og drikke, siger George Galbraith til Plymouth Herald.

Se også: Kvinde sad bomstille på McDonald's i flere timer - årsagen var tragisk

Konceptet er vældig simpelt: Du bestiller over telefonen og betaler med kreditkort eller kontant ved levering. Leveringen koster 2,50 britiske pund for en ordre under 10 pund - og fire pund for en ordre over 10 pund.

George Galbraith er netop gået i gang med sit tredje år på det lokale universitet.

- Jeg fik idéen efter de to seneste år, hvor jeg tit vågnede sent om morgenen med en stor lyst til mad og drikke, men ikke havde lysten til at stå op og hente det.

Se også: Skæv vestjyde anholdt: Faldt i søvn i McDrive-køen

- De dage, hvor jeg bliver uhyrlig stiv, lakker mod enden. Men jeg håber, at min idé vil gavne en masse studerende, siger George Galbraith, der vil bruge et forhåbentlig overskud fra sit foretagende til at betale for sin uddannelse og en rundrejse i USA.

Og så kunne han jo overveje at ekspandere til andre lande ...

18 kommentarer
Vis kommentarer