Han er verdens fedeste barn: Nu vil han tabe sig

Verdens fedeste barn vejer 192 kilo og er fra Indonesien. Nu er familien gået i gang med en intensiv kur, da vægten er blevet livsfarlig. Se med i indslaget

Mød drengen i indslaget. Video: Caters

Han er 10 år gammel og vejer 192 kilo. Arya Permana fra Indonesien har taget så meget på, at han risikerer at dø.

Se ham i indslaget foroven.

Så meget spiser han
Arya Permanas vægt har resulteret i, at han ikke længere kan gå i skole. De 192 kilo har sat pres på begge ben, så han bruger det meste af tiden på at sidde og ligge ned.

Hans forældre kan ikke finde tøj, der passer til ham længere. Derfor går han rundt med shorts det meste af tiden også har han ondt i kroppen døgnet rundt.

10-årige Arya Permana spiser normalt fem måltider om dagen. Det består typisk af ris, fisk og kød. Hver gang han spiser, så spiser han for to voksne mennesker.

Samfund - 23. jul. 2016 - kl. 14:41 Se hendes vilde forvandling: Så meget har hun tabt

Vil tabe sig
Familien er bekymrede for hans helbred, og de er derfor alle indstillede på, at han nu skal på en intensiv kur.

Arya Permana spiser nu halvdelen af det mad, som han plejer at indtage om dagen. Men det betyder også, at han er sulten hele tiden.

10-årige Arya Permana blev ellers født som en normal dreng. Indtil han blev to år var han normalvægtig, men lige pludselig skete der en ændring.

- Hans vægt kom pludselig ud af kontrol. Det gik op for os, at han havde en sygdom, som han skulle have hjælp til, fortæller Arya Permanas mor.

Familien kontaktede igennem årene en række hospitaler i håbet om at få hjælp til Aryas vægt. Men eftersom at moren kun tjener 100 pund om måneden, så har de ikke råd. De håber dog på, at den nye kost kan hjælpe.

Mød 10-årige Arya Permana i indslaget foroven

39 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere