Han har brugt 10 år på at tatovere hele sin krop sort - også øjnene

Den britiske tatovør, der kalder sig Eli Ink, bruger sin egen krop som det ultimative tatoverings-kunstværk

Den 27-årige tatoverings-kunstner Eli Ink har i løbet af 10 fået tatoveret det meste af sin krop sort. (foto: Eli Ink Piercer/Instagram)
Den 27-årige tatoverings-kunstner Eli Ink har i løbet af 10 fået tatoveret det meste af sin krop sort. (foto: Eli Ink Piercer/Instagram)

For 10 år siden var tatoverings-kunstneren Eli Ink en ganske almindelig bleg englænder, men i løbet af de sidste 10 har han langsomt men tålmodigt fået tatoveret det meste af sin krop kulsort, og det gælder også hans øjne. Udover det har Eli Ink også fået lavet diverse piercinger på sin krop inklusiv en såkaldt strækpiercing i underlæben inspireret af tidligere primitive afrikanske stammer. Eli har også fået lavet sin næse bredere, så han mere ligner en afrikansk indfødt. En nærmest total forvandling. 

De fleste mennesker foretrækker at hænge kunst op på deres vægge, men den 27-årige Eli Ink har forvandlet sin krop til en slags omvandrende kunstværk. Sådan ser han i hvert fald selv på det.

Det skriver blandt andre Daily Mail, og det lokale Brighton-medie B-Journal.

Elis besættelse for at ændre sin krop startede, da han var ganske ung i forbindelse med, at hans onkel kom hjem fra en rejse til Spanien med en stor tribal-tatovering.

- Efter min mening er jeg sandsynligvis den eneste person, der nogensinde vil forstå mit behov for at ændre min krop. Jeg forsøger heller ikke at forklare det for nogen mennesker, siger Eli til Daily Mail og tilføjer:

- Jeg har altid været dybt fascineret af kunst. Picasso var en stor inspiration for mig i min barndom. Jeg er især begejstret for abstrakt kunst, men jeg holder faktisk af alle slags kunst. Krops-kunsten var bare det næste naturlige skridt i min udvikling.

- Jeg ønskede at ligne en abstrakt figur i et Picasso-maleri. Det helt rene udtryk.

Man kunne måske tro, at Eli Ink vil have svært ved at få kontakt med det modsatte køn. Men heldigvis er det ikke noget problem for ham. Han har nemlig en kæreste, der selv er en del af den såkaldte kropsændrings-kultur, og parret er vildt forelskede i hinanden.

Eli fortæller selv, at han tilhører en subkultur, der under en bredere definition betegnes om 'Modern Primitives', der hædrer og hylder overgangsritualer i primitive kulturer.

For Eli er hans kunstneriske kropsændringer dog på ingen måde afslutttet.

- Jeg vil aldrig stoppe med ændre min krop. Jeg har dedikeret resten af mit liv til kropsændring, og jeg vil perfektionere mit arbejde. Mit arbejde er ikke perfekt. Der er plads til forbedringer.

Eli har selvfølgelig gennem årene fået masser af negative kommentarer på grund af sit usædvanlige udseende. Men det rører ham ikke så meget længere.

- Det bedste er selvfølgelig altid de søde venlige komplimenter. Det er altid rart at høre, enten fra andre tatovører eller bare fra folk, der tilfældigt går forbi mig. De værste er altid den ældre generation, der ser ned på mig, som om jeg var værdiløs.

- Men det hele foregår jo oppe i hovedet. Og jeg ignorerer i dag de negative kommentarer, siger Eli.

 

 

 

 

208 kommentarer
Vis kommentarer