Han har svært ved at gå igennem en dør: Se verdens højeste politimand

Han vejer 190 kilo - han får sin uniform syet af en skrædder og hans sko er importeret fra udlandet

Indiens højeste politibetjent tårner højt over bilerne i gaden. Se billedet nede i artiklen. (foto: Rareshot / Barcroft Images)
Indiens højeste politibetjent tårner højt over bilerne i gaden. Se billedet nede i artiklen. (foto: Rareshot / Barcroft Images)

Den indiske politimand Jagdeep Singh fra Punjab i Indien er bogstaveligt talt lovens lange arm - eller måske rettere sagt lovens lange ben. Han er nemlig Indiens højeste politimand og rager hele 2 meter og 28 centimeter op i vejret. Han er så høj, at han svært ved at komme ind gennem døren, når han skal møde på arbejde.

Og hvis man skal have en selfie med Jagdeep er det måske en god ide at tage en stige med, eller stille sig på en stol,

Den tårnhøje Jagdeep Sing arbejder som færdselsbetjent i byen Amritsar, hvor han tiltrækker sig stor opmærksomhed, når han bevæger sig i trafikken til fods. Bilerne ligner nærmest små 'tændstikbiler' ved hans side. Og det ser helt guddommeligt morsomt ud, når han kører rundt på sin knallert med sine store lange ben. Jagdeep er Indiens højeste politimand og angiveligt også den højeste politimand i verden.

Det skriver flere medier heriblandt Barcroft TV og Daily Mail

Indiens højeste politimand Jagdeep elsker sit job som færdselsbetjent. (Foto:Rareshot / Barcroft Images)
Indiens højeste politimand Jagdeep elsker sit job som færdselsbetjent. (Foto:Rareshot / Barcroft Images)
 

Jagdeep er faktisk så høj, at han er nødt til at få syet særlige uniformer af en skrædder, og han får sine gigantiske sko importeret fra udlandet.

- Jeg er stolt af at være den højeste politimand i Indien. Jeg er 2,28 meter høj, og jeg vejer 190 kilo. Det er jeg stolt af, siger Singh, der har arbejdet som politibetjent i 20 år.

Men Singh indrømmer også overfor Barcroft TV, at hans enorme højde kan skabe vanskeligheder i hans dagligdag.

- Jeg kan f.eks. ikke bruge et normalt badeværelse. Og jeg er for stor til at køre i bus eller taxa. Jeg kan kun køre i min egen bil, siger Singh, der også har problemer med hotel-sengene, når han er på rejse.

(artiklen fortsætter under det høje billede)

Her forsøger en mand at måle Singhs højde. (Foto: Rareshot / Barcroft Images)
Her forsøger en mand at måle Singhs højde. (Foto: Rareshot / Barcroft Images)
 

Med henblik på kærligheden har Singh også haft problemer med det modsatte køn, da han voksede op:

- Jeg kunne selvfølgelig ikke finde en kæreste på min egen højde. Der var ingen, der ønskede at blive gift med mig. De mente, at jeg var alt for høj.

Men Jagdeep Singhs højde er imidlertid ikke været noget problem for hans kone Sukhbir Kaur, der er 1.80 meter høj. Hun er stolt over at være gift med den højeste politimand i Indien:

- Lige meget hvor vi er, møder vi nærmest en respekt, som om vi var kendte mennesker. Folk tager billeder af os og med os. Det er sjovt og dejligt, siger Sukhbir Kaur.

1 af 3 Indiens højeste politimand Jagdeep elsker sit job som færdselsbetjent. (Foto:Rareshot / Barcroft Images)
2 af 3 Her forsøger en mand at måle Singhs højde. (Foto: Rareshot / Barcroft Images)
3 af 3 Indiens højeste politibetjent tårner højt over bilerne i gaden. Se billedet nede i artiklen. (foto: Rareshot / Barcroft Images)
21 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere