Han tog hende på ballerne: Det skulle han nok aldrig have gjort

Den 26-årige amerikanske bodybuilder Leanna hævder, at hun var i Dublin som turist, da hun blev udsat for det ubehagelige overgreb

En ung mand i Irland vil nok aldrig glemme den 26-årige amerikanske kvindelige bodybuilder og vægtløfter Leanna Carr, der for nylig som turist var i Dublin. Han fik nemlig et knytnæveslag direkte i ansigtet af den lille men muskuløse kvinde, da han uden tilladelse begyndte at gramse på hendes baller, mens hun gik rundt i Dublin. Der er i hvert fald ingen tvivl om, at han har haft ondt i kæben i et par dage.

Leanna Carr var ifølge det irske medie independent.ie på vej fra sit hotel til et busstoppested ved Aston Quay i Dublin, da hun pludselig følte, at der var en person,  der gramsede på hende bagfra.

- Jeg havde travlt og skulle nå en bus, da jeg pludselilg mærkede, at en person begyndte at gramse på mine baller. Jeg vendte mig om og var en anelse chokeret i begyndelsen og sagde straks: Hvad fanden har du gang i.

Han grinede af mig
- Han begyndte bare at grine, og sagde, at han kunne høre, at jeg var amerikaner, og at jeg derfor garanteret kunne lide det, siger Leanna Carr til independent.ie og tilføjer:

- Jeg er ikke nogen voldelig person, og jeg har aldrig slået nogen før. Men jeg blev så vred og havde gang i så meget adrenalin, at jeg reagerede med, at slå ham. Jeg ramte ham lige på kæben. Hårdt, fortæller Leanna,

Efter den ubehagelig oplevelse lagde Leanna et opslag ud på twitter, der er gået viralt, og historien er også skrevet af adskillige medier lige fra New York Post i USA til det australske medie news.com.au

Leanna fortæller, at hun fortsatte med at råbe til ham, at han aldrig mere skulle gramse på en kvinde, og at hun kunne få ham anholdt.

- Han blev meget gal, og jeg troede, at han ville slå igen. Men der var også et ældre ægtepar, der havde været vidne til hele episoden, og den ældre ægtemand bad den unge mand om at forsvinde. Og herefter forsvandt han i mængden af mennesker, fortæller Leanna.

Inspiration for andre kvinder
Hendes twitter-opslag har i øvrigt fået mere end 26.000 likes.

- Mange af kommentarerne på twitter var fra kvinder, der mente, at jeg havde gjort det rigtige. Jeg håber, at min historie vil opmuntre kvinder til at føle sig bedre tilpas samt være i stand til at forsvare sig selv, hvis det samme skulle ske for dem, siger Leanna.

84 kommentarer
Vis kommentarer