Hans ansigt er blevet set mere end 226 millioner gange - men kan du se hvem det er?

Hans ansigt blevet set mere end 226 millioner gange over hele verden i 2017 - det gør hans ansigt til et af de mest 'delte' på de sociale medier det år

Drew Scanlons ansigt blev set mere end 226 millioner gange i 2017.
Drew Scanlons ansigt blev set mere end 226 millioner gange i 2017.

Han er hverken skuespiller, politiker eller sanger.

Alligevel er hans ansigt blevet set mere end 226 millioner gange over hele verden i 2017 - det gør hans ansigt til et af de mest 'delte' på de sociale medier det år.

Det skriver The Guardian og Mirror.

Så hvis du har været forbi Facebook og Twitter i løbet af 2017, så er der stor sandsynligheden for, at du er stødt på hans ansigt - men kan du genkende ham?

Drew Scanlon er faktisk ansigtet på den populære GIF, der har fået navnet 'blinking white guy' (blinkende hvid fyr, red.), som blev spredt på særligt Twitter. I den korte video-sekvens kan man se, hvordan Drew ser meget uforstående ud, mens han blinker og derefter spærrer øjnene op.

Og det har fået brugere til at benytte GIF'en til at illustrere alt, hvad brugerne kunne have af problemer - lige fra manglende evner i biologi til diskussioner.

Drews ansigstudtryk kommer fra en video på Giant Bomb, der er en hjemmeside om gaming. Her arbejder han som video-redigerende og laver podcasts.

Hans berømte reaktion kommer, da hans kollega Jeff Gerstmann fortæller, at han spiller rigtig meget computer med sin kæreste og siger 'Farming with my hoe'.

Farming er et gamer-udtryk, hvor du gentager den samme handling mange for at få erfaring eller penge.

Tilbage i april 2017, da GIF'en for alvor blev populær, afslørede Drew, at han ikke havde nogen anelse om, hvor videoen stammede fra. Han blev først kontaktet, da en tweet med GIF'en havde fået mere end 100.000 delinger på Twitter, skriver Mirror.