Annonce:
Annonce:

Har du købt brød hos denne bager? Så skal du smide det ud omgående

Der lugtede mere af motorolie end frisk brød i 'bageriet', der nu er lukket

Annonce:
Følg Samfund

Hvis du enten som privat kunde eller virksomhed har købt brød fra bageriet på Drejervej 8B i Københavns Nordvestkvarter, så skal du omgående smide det ud.

Det opfordrer Fødevarestyrelsen til, efter at deres rejsehold i går lukkede det ulovlige bageri.

Søren Kristensen fra Fødevarestyrelsens Rejsehold uddyber overfor Ekstra Bladet, at bageriet lå i de samme bygninger som et autoværksted, og det gav store problemer.

- Der lugtede mere af motorolie og svejsearbejde end af frisk brød, vil jeg sige. Det var meget kritisk og uhygiejnisk, siger Søren Kristensen til Ekstra Bladet.

Uhygiejniske forhold
Bageriet var ikke registreret, og der blev bagt fladbrød under ulækre forhold med urengjorte maskiner og snavsede stofstykker.

Annonce:

Det er især virksomheder som for eksempel grønthandlere og shawarmabarer, der skal være opmærksomme på, om de kan have fået varer fra det ulovlige bageri. Hvis det er tilfældet, må man endelig ikke tøve med at henvende sig.

- Det er nok ikke så meget almindelige kunder som du og jeg, men mere virksomheder. De må meget gerne henvende sig til os, lyder opfordringen fra Søren Kristensen.

Det er nemlig umuligt at vide, hvem der har købt brød fra bageriet, når det ikke er registreret, og dermed vides det heller ikke, om brødet nu bliver solgt videre igennem butikker.

- Vi ved simpelthen ikke, hvem brødet er solgt til, og det er også derfor, at vi går ud med det her, siger Søren Kristensen.

Bøde og konfiskering
Ejeren af bygningerne har også autoværkstedet, og ifølge Søren Kristensen kunne manden ikke forklare, hvem han havde lejet lokalet ud til.

- Derfor har vi rettet sagen mod ham, indtil han kommer på bedre tanker, siger Søren Kristensen.

Annonce:

Det koster en bøde på 20.000 kroner at lave et bageri uden at være registreret, og en sådan bøde er blevet udskrevet til ejeren af autoværkstedet.

Samtidig har bageriet fået konfiskeret sine maskiner og er blevet påbudt at destruere 26 sække med mel, der ikke var opbevaret korrekt.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Man skal ikke lade sig narre af Løkke
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: