Har du også undret dig: Derfor ser eb.dk anderledes ud

Ekstra Bladets digitale betalingsunivers får nyt navn og nyt indhold - du får blandt andet et kæmpe rejseunivers og et nyt tv-format med Side 9-pigerne Holly og Josephine

Hvis du synes, at ekstrabladet.dk ser lidt anderledes ud her til morgen, så er der ikke dine øjne, den er gal med.

EKSTRA - Ekstra Bladets digitale betalingsunivers - har nemlig ikke blot skiftet navn til Ekstra Bladet+. Vi har også givet designet en overhaling og tilføjet endnu mere eksklusivt indhold.

- Navnet er nyt, og vi har lyttet til brugernes gode inputs efter fire år med vores digitale betalingsunivers og gør det nu endnu bedre. Så navneskiftet og det nye indhold er en videreudvikling af det, vi har gode erfaringer med i forvejen, forklarer Ekstra Bladets chefredaktør Poul Madsen og fortsætter:

- Med det nye navn og look gør vi det nemmere for brugerne at afkode, at der her er tale om særlig unikt indhold fra Ekstra Bladet. Og selv om vi altid går vores egne veje på Ekstra Bladet, så er det gået hen og blevet en branchestandard at kalde digitale betalingsuniverser for 'Plus'. Derfor virker det lidt fjollet, at vi skulle forklare, at EKSTRA er det samme, som andre kalder Plus. Det slipper vi for med det nye navn.

Nyt produkt
Ekstra Bladet+ lancerer også et nyt produkt: Ekstra Bladet+ Premium, der er en overbygning til det eksisterende abonnement. Fremover vil der altså være to typer af abonnementer at vælge imellem: Ekstra Bladet+ Basis og Ekstra Bladet +Premium.

- I Ekstra Bladet+ Basis vil man fortsat have adgang til alle de gode kvalitetsartikler, vi udgiver hver dag. Og derudover introducerer vi et nyt, stort rejseunivers med artikler, gastroguides og reportager skrevet af både vores egne journalister og udlandsdanskere, der bor ude i verden - indhold, du kun kan finde i Ekstra Bladet+, forklarer chef for Ekstra Bladet+, Lisbeth Langwadt, og fortsætter:

- I Ekstra Bladet+ Premium vil man også have adgang til Ekstra Bladets omfattende avisarkiv og en række forskellige sports- og livsstilsmagasiner, som man kan læse online. Og så får +Premium-kunderne også adgang til et kæmpe stort side 9-univers.

Her introduceres blandt andet et helt nyt tv-format, 'Side 9-pigen har talent':

- Side 9 er en del af Ekstra Bladets DNA, og vores brugere elsker Side 9-pigerne ligeså meget, som vi gør. Derfor supplerer vi gallerierne med et nyt tv-format, hvor man kommer helt tæt på to af pigerne, Holly og Josephine, der vil dyste i forskellige discipliner med kendte dommere, og hvor man også kommer med ind i pigernes omklædningsrum.

Ekstra Bladet+ Basis koster, som EKSTRA, 39 kroner om måneden, mens Ekstra Bladet +Premium vil koste 69 kroner om måneden.

Alle eksisterende EKSTRA-kunder vil få gratis adgang til +Premium en måned frem, hvorefter man automatisk vil fortsætte som Ekstra Bladet+Basis-kunde, med mindre man selv foretager et aktivt valg og opgraderer abonnement.