Har du set regnbuen på Facebook? Sådan får du den

Facebook hylder kærlighed og mangfoldighed i forbindelse med juni som Pride-måned

Screenshot: Facebook
Screenshot: Facebook
Følg Samfund

I juni måned er flere Pride-arrangementer med til at sætte fokus på kærlighed og mangfoldighed - uanset seksuel præference.

Netop det vil Facebook gerne bidrage til.

Derfor har de i denne måned besluttet at tilføje en ekstra 'reaktion', som man kan bruge som alternativ til den velkendte 'synes godt om'-tommel, når man reagerer på facebook-opslag.

I et opslag på den officielle facebook-profil for Facebook, skriver det sociale medie følgende som begrundelse for den nye funktion:

'Vi tror på at bygge en social platform, der støtter alle samfund. Så vi fejrer kærlighed og mangfoldighed denne Pride ved at give jer en særlig reaktion under Pride-måneden (juni, red.)'.

For at få adgang til den farverige funktion skal man blot 'synes godt om' LGBTQ@Facebook-siden, og vupti! Så kan man skifte sin anerkendende tommel ud med en regnbue.

Ikke første gang
Det er ikke første gang, Facebook eksperimenterer med 'reaktioner'. For omtrent et år siden - i forbindelse med mors dag - lancerede Facebook en ny blomster-reaktion.

'For at fejre mors dag, tester vi muligheden for, at folk i nogle markeder kan komme med en blomster-reaktion', skrev de dengang i en pressemeddelse.

Funktionen var dog midlertidig, og den forsvandt derfor igen. Nøjagtigt det samme vil ske med regnbue-reaktionen, når denne måned er omme.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Hvordan synes Mette Frederiksen selv, det går?