Havde migræne i 50 år: Dette trick kurerede ham

Colin Seaman troede, han kæmpede en forgæves kamp for at komme af med sine smertefulde migræner, men et simpelt trick klarede ærterne

Du kan også spise en række forskellige fødevare for at undgå migræne. (Foto: Camilia Soltani)

Et læs af piller og massevis af alternative metoder såsom tøjklemmer rundt omkring i ansigtet...

Der var tilsyneladende intet, der kunne hjælpe 70-årige Colin Seaman, som havde døjet med migræne, siden han var blot tyve år gammel.

Troede han..

For mirakuløst nok viste det sig, at der ikke skulle mere end en simpel øre-piercing til, før de smertefulde migræner forsvandt for den 70-årige pensionist og far til to, skriver Mirror.

Øre-percingen var mirakelkuren, der stoppede Colin Seamans mange migræne-anfald. (Foto: SWNS)
Øre-percingen var mirakelkuren, der stoppede Colin Seamans mange migræne-anfald. (Foto: SWNS)
 

Colin Seaman har udtalt, at hvis det ikke var for de stærke smertestillende piller, vil han have begået selvmord for længst, men da en af hans venner nævnte, at piercing'er er kendt for at kurere hovedpiner i USA, gav Colin Seaman det et forsøg.

Og det var altså det hele værd, for nu har den engelske bedstefar fra Norfolk gået en hel måned uden de modbydelige migræneanfald.

- Jeg føler mig som en helt anden person. Det er dejligt at komme hjem uden at skulle bekymre sig om at tage piller, siger Colin Seaman ifølge Mirror og fortsætter:

- Jeg ved ikke, om jeg er kureret, men jeg lever i håbet. Hvis de kommer tilbage, bliver jeg nødt til at få endnu en ørering i mit andet øre.

Sundhed - 13. apr. 2015 - kl. 21:45 TV: Lider du af migræne? De her fødevarer skal du droppe

Colin Seaman havde - inden den overraskende mirakelkur - prøvet alverdens behandlinger såsom at blive stukket rundt omkring øjnene, men migrænerne blev kun værre og værre, før han til sidst havde ondt nærmest hver dag.

- Det var forfærdeligt. Hvis det ikke var for pillerne, havde jeg begået selvmord. Jeg fik regnbue-agtige-farver i øjnene og smerten gjorde mig nærmest blind, siger Colin Seaman og fortæller, at han havde opgivet nogensinde at komme af med smerterne.

- Jeg havde opgivet alt håb og troede, at de (hovedpinerne, red.) bare skulle være en del af mit liv.

Ifølge neurologen Fayyaz Ahmed er der dog ingen beviser på, at øre-piercinger kan kurere migræner, men hvis du lider af onde migræneanfald, er det måske forsøget værd alligevel.

Nu er det slut med tømmermænd dagen derpå. (Foto: AP) Samfund - 21. dec. 2015 - kl. 20:09 Slut med hovedpine: Klinik tilbyder lynkur til dine tømmermænd

40 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere