Havde sex mens de bestilte pizza: Det er kun kvinden, der bliver straffet

28-årige Daniella Hirst, der dyrkede sex ved skranken i Dominos Pizza, hævder at det kun er hende, der kan forvente at få en straf - hendes kæreste beholdt nemlig tøjet på

Et britisk par, der for nylig opnåede 15 minutters berømmelse, efter at de havde dyrket sex, mens de ventede på en pizza, kan nu ifølge den kvindelig part i sex-legen, 28-årige Daniella Hirst nu forvente at blive behandlet helt forskelligt af det britiske retsvæsen. Det skriver avisen The Sun.

Daniella Hirst hævder nemlig, at hun er den eneste, der vil blive straffet for de offentlige sex-udskejelser midt i pizza-restauranten i den britiske by North Yorkshire. Hendes kæreste, den 31-årige Craig Smith vil ikke blive kontaktet af lovens lange arm, fordi han ikke smed sit tøj i forbindelse med det højst usædvanlige samleje.

Parrets ekstremt provokerende og frække samleje blev fanget af et overvågningskamera og blev efterfølgende lagt ud på twitter, hvor den lille frække video-sekvens lynhurtigt blev et viralt hit i hele verden.

28-årige Daniella Hirst fik besked på at henvende sig til den lokale politistation i Scarborough, efter at overvågningsvideoen gik viralt og afslørede hendes bare numse midt i sex-akten. Politiet var dog ikke interesseret i at tale med hendes kæreste, 31-årige Craig Smith, fordi han aldrig smed sit tøj under samlejet.

Sex & samliv - 28. feb. 2017 - kl. 16:12 Friskt par: Knalder mens de venter på pizza

Jeg skal straffes for min bare røv
En meget forundret og overrasket Daniella fortæller til avisen The Sun:

- De sagde, at de ville undersøge en offentlig blufærdighedskrænkelse, fordi jeg viste min bare røv på videoen. De er åbenbart helt ligeglade med, at jeg og Craig dyrkede sex ved skranken, og at jeg nogle sekunder før lige havde givet ham et blowjob, siger Daniella og tilføjer:

- Craig slipper åbenbart helt fra at få en straf. Det er jo helt godnat. Det var ham, der trak mine bukser og mine trusser ned, så vi kunne dyrke sex, mens vi ventede på pizzaen.

Daniiella skulle være mødt op til en afhøring på politistationen i Scarborough i går, men hun dukkede ikke op og kan nu ifølge The Sun se frem til at blive anholdt.

Det tager Daniella dog ganske roligt. Hun er allerede ved at planlægge, hvor hun i fremtiden kan dyrke sex på andre offentlige steder.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

58 kommentarer
Vis kommentarer