Annonce:
Annonce:

Havde ubehagelig oplevelse i supermarked: Nu står Åsa frem med stort tabu

- Du kunne ikke vide det, men jeg kom lige fra lægen

Foto: Åsa Skånborg.
Foto: Åsa Skånborg.
Annonce:
Følg Samfund

34-årige Åsa Skånborg fra Sverige var for nylig ude at købe ind. Da hun stod ved kassen og pakkede sine varer, bemærkede hun, at en kvindelig kunde bag hende sukkede og efter sigende kiggede ubehageligt på hende, fordi det gik for langsomt.

Åsa Skånborg sagde ikke noget og gik i stedet nedtrykt hjem. Hun er sygemeldt med det såkaldte stress-relaterede 'udmatningssyndrom', der gør, at hun nogle dage ikke engang har overskud til at købe ind.

Det skriver Expressen.

Hun besluttede sig derfor for at skrive et åbent brev til kvinden på Facebook for at forklare, hvorfor det tog så lang tid at pakke varerne.

Annonce:

'Kære medmenneske. Du kunne ikke vide det, men jeg kom lige fra lægen, hvor jeg både græd og forbandt min udmattede og triste hjerne. Jeg er syg, forstår du, og denne simple ting som at forsøge at sætte varerne i en pose, kan være besværligt for mig for tiden, skriver Åsa Skånborg ærligt på Facebook.

Ude af drift
Det er vigtigt for hende, at folk ikke tror, hun mener noget ondt med sin adfærd.

- Det var ikke for at være uhøflig, at du måtte vente et par ekstra sekunder. Jeg har tænkt mig at sætte en note på min pande, så det bliver nemmere at forstå, fastslår Åsa Skånborg på Facebook.

På opslaget har hun derfor vedhæftet et billede af sig selv med en papir-lap på panden, hvor der står: 'Midlertidigt ude af drift'.

Åsa Skånborg har valgt at stå frem med sin historie i håb om, at folk får mere forståelse for personer med psykiske sygdomme.

- Jeg tror ikke, at pigen havde sukket, hvis jeg havde haft en bandage rundt om håndleddet. Selv om det ikke er synligt, at det gør ondt, kan det være rigtig galt, siger hun til Expressen og fortsætter:

Annonce:

- Der er alt for mange mennesker, der har det virkelig dårligt og kæmper i lang tid. Vi har en alt for høj statistik over selvmord i Sverige. Det skal ikke komme så langt, så det er vigtigt, at vi begynder at tale med hinanden om det her.

Katelyn delte også hudløst ærligt billede, efter hun for første gang i lang tid havde været i bad.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Vi kræver ikke Kasper Hjulmands afgang, men ...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: