Annonce:
Annonce:

Havde været gift i seks dage: Nu har han sat vielsesringene til salg

'Lad det være en advarsel til næste idiot, der forsøger at narre mig eller andre'

Foto: Privatbillede.
Foto: Privatbillede.
Annonce:
Følg Samfund

40-årige Andy Mitchell fra Skotland og 21-årige Meaghan blev for nylig gift ved det, der var deres drømmebryllup i Mexico. Brylluppet kostede 30.000 pund, hvilket svarer til 250.000 kroner, men blot seks dage efter ceremonien, fik Andy Mitchell efter sigende en nedslående besked.

Her opdagede han nemlig, at hustruen havde en affære med hans ven, og flirten startede angiveligt til hendes polterabend.

Han tog derefter en drastisk beslutning og satte de to vielsesringe til salg på en lokal Facebook-gruppe, hvor han skrev:

'Det var de ringe, jeg brugte, da Meaghan Mitchell afgav sine bryllupsløfter. Seks dage senere fandt jeg ud af, at hun havde indledt en affære'.

Parret, der havde været sammen i to år, inden de blev gift, er nu flyttet fra hinanden.

Annonce:

- Vi havde ingen hemmeligheder. Vi stolede fuldstændig på hinanden. Alle hendes venner og familie er flove. De vil ikke have noget med hende at gøre, fortæller han til Daily Mail.

Historien har de seneste dage spredt sig i Storbritannien, og Andy Mitchell har efterfølgende delt et billede af en avisforside med beskeden:

'Lad det være en advarsel til næste idiot, der forsøger at narre mig eller andre'.

Meaghan Mitchell indrømmer over for Daily Mail, at hun forlod Andy Mitchell for en anden mand, men understreger, at de først var sammen efter bryluppet.

- Vi havde ikke sex til min polterabend - det var først efter brylluyppet. Jeg gjorde ikke noget til min polterabend. Vi ved, hvad vi har gjort, og vi tager det fulde ansvar. Jeg var ung og naiv, da jeg fandt sammen med ham (Andy Mitchell, red.).

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Nej, transkønnnede kan ikke skifte fra mande- til kvindefængsel
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: