Hejs flaget: Masser af sol, få skyer - og ingen regn i dag

Blandet vejr venter dog forude

Man tror det næsten ikke: Men alt tyder på, at vi får en dag med masser af sol, kun få skyer og ingen regn overhovedet.

- Temperaturerne vil ligge på 18-20 grader og det vil føles behageligt varmt. For vinden har nemlig også lagt sig, siger meteorolog Mette Wagner fra DMI til Ekstra Bladet.

Onsdagen begyndte ellers med tåge flere steder i landet.

- Men den damper hurtigt af og så kommer solen. Jeg kan ikke udelukke, at der kommer lidt skyer hist og pist. Men vi kan se frem til en dejlig, solrig dag, lyder det fra meteorologen.

Regn torsdag
Det gælder da også om at nyde det gode vejr onsdag. For allerede torsdag morgen vender regnen tilbage igen.

- Meget tidligt torsdag kommer et nyt front-system ind fra vest. Det giver regn fra morgenstunden i den vestlige del af landet, mens regnen først senere på formiddagen når den østlige del. Vi forventer dog, at det klarer op i hele landet i løbet af eftermiddagen.

Her vil der dog stadig komme enkelte byger. Vinden frisker også op. Og selv om temperaturerne når op på 18-20 grader, så vil det ikke føles så varmt som onsdag, siger Mette Wagner til Ekstra Bladet.

Blandet landhandel
Fredagen begynder med enkelte byger, men så skulle det klare op og give tørt og solrigt vejr. Temperaturerne vil lande på 17-22 grader.

- Weekenden bliver noget af en blandet landhandel fordi fronter konstant kommer ind og ud. Lørdag begynder med at være tør, men så kommer regnen ind. Der vil stadig være lunt og når solen skinner mellem regnbygerne vil det kunne føles ganske lækkert, siger DMI-meteorologen.