Hele verden gætter med: Det gav du hende bare ikke!

Internettet har travlt med at regne ud, hvad der gemmer sig bag indpakningen i Melania Trumps gave til Michelle Obama

Det gav hele verden anledning til store grin, da Michelle Obama ved præsidentindsættelsen reagerede anderledes på gaven. Video: AP

Uvisheden er næsten ikke til at bære.

Mens Donald og Melania Trump formentlig er godt i gang med at indfinde sig i Det Hvide Hus efter indsættelsen fredag, har resten af verden særdeles travlt med at gætte indholdet af en efterhånden ganske berømt gaveæske.

Det hele drejer sig om Melanias fine gestus til den nu afgående førstedame, Michelle Obama, som blev overrakt ved velkomsten af det nye præsidentpar.

Indpakningen, der bestod af en karakteristisk lyseblå æske med hvidt silkebånd, afslører, at gaven kommer fra det verdensberømte amerikanske smykkefirma, Tiffany & Co.

Firmaet, som i øvrigt har flagskibsbutik på hjørnet lige ved siden af Trump Tower i New York, har efter Melanias' gaveoverækkelse ikke ønsket af afsløre indholdet af æsken.

'Det Hvide Hus har været protektor for House of Tiffany & Co siden Abraham Lincolns tid,' hedder det blot i smykkegigantens udtalelse.

Foto: AP Samfund - 21. jan. 2017 - kl. 11:54 Hele verden griner af Melanias gave: Se ansigtsudtrykket der siger det hele

Nettet gætter videre
Tiffanys' hemmelighedsfulde svar på spekulationerne giver blot verden - og særligt internettet - anledning til yderligere gætterier.

Flere medier har gravet dybt i Tiffanys katalog, og flere ser æskens form som udtryk for, at det sandsynligvis er en billedramme af sølv.

En gave, som i så fald har kostet Trump-parret 4.100 kr.

Tiffanys billedramme passer i størrelse og form. Foto: Tiffany
Tiffanys billedramme passer i størrelse og form. Foto: Tiffany

Rammen er dog en del af kategorien, der på hjemmesiden kaldes 'gaver til ham', og mon ikke Melanias pli rækker til den erkendelse, at Michelle Obama bør modtage en langt mere feminin gave?

Et andet kvalificeret bud er den U-formede nøglering, der skulle være et af Tiffanys bedst solgte stykker tilbehør.

 

Kan Melanias gave til Michelle have været en 18-karats 'U-shaped keyring' fra Tiffanys? Pris: 20.869 kr. Foto: Tiffany
Kan Melanias gave til Michelle have været en 18-karats 'U-shaped keyring' fra Tiffanys? Pris: 20.869 kr. Foto: Tiffany

Måske kan Obama-familien fremover bære rundt på nøglerne til deres nye Washington-ejendom i denne gyldne nøglering til den beskedne pris 20.869 kr.

Andre gætter på, at Tiffanys sorte og hvide spillekort kan have været Melanias gave. Igen er æskens form brugt som argument.  Men også kortspillets symbolik og det faktum, at Barack Obama er en ivrig poker-spiller bliver nævnt. 

En DVD-boks?
Flere humoristiske twitter-brugere er dog slet ikke interesserede i at lade sig begrænse af den berømte indpakning.

Under diskussionstråden 'What's in the Box' - der er en klar reference til Brad Pitts replik i filmen Se7en - gætter folk løs.

Kan det være Donald Trumps tv-serie, der gemmer sig i gaven?

Kan det være Michelle Obamas tale, som Melania nu afleverer tilbage?

Donald Trump trådte fredag ind i Det Hvide Hus som amerikanernes 45. præsident.

153 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere