Annonce:
Annonce:

Helligt ritual: Hun smører sig selv ind i menstruationsblod

En kvindelig healer fra Australien har lavet ansigtsbehandling med sit eget menstruations-blod for at nedbryde fordommene omkring kvindens månedlige perioder

Annonce:
Følg Samfund

Den 26-årige kvindelige healer Yazmina Jade fra Australien har malet sit eget ansigt med menstruations-blod i et helligt ritual for nedbryde fordommene omkring menstruation.

Yazmina filmede sin bizarre ansigtsbehandling i en ceremoni og lagde efterfølgende en video ud på de sociale medier i sin kamp for at vise, at der ikke er noget at skamme sig over i forbindelse med kvinders månedlige menstruation.

Det skriver flere medier heriblandt Mirror, , Daily Mail og Caters.

På de sociale medier har videoen dog givet bagslag, og Yazmina er både blevet kaldt 'syg' og 'mentalt ustabil' af folk, der mente, at hun med sin video er gået over stregen. Men mange har også rost Yazmine til skyerne for hendes mod.

Kvinden er guddommelig
En mand skrev f.eks. på facebook:

Annonce:

- Jeg har aldrig forstået, hvorfor kvindens månedlige perioder ikke bliver betragtet som hellige. Jeg har altid ment, at de er naturlige og guddommelige samt udtrykker en slags symbol for næste generation af menneskeheden. Kvinden er en Gudinde og skal altid elskes af manden. Man skal ikke foragte kvinden eller behandle hende dårligt eller som en uren på grund af hendes månedlige menstruation.

Yazmina har også svaret igen til sine mange kritikere, og hun hævder nu, efter at have lagt videoen ud, at hun aldrig har haft det bedre,  

- Det handlede om et helligt ritual, hvor jeg ønskede at blive genforenet med min egen krop. Som kvinder er vi dybt adskilt fra vores egne kroppe på grund af den sociale udskamning.

Menstruation er ikke skamfuldt
- Jeg besluttede mig til at male mit ansigt med mit eget blod og smage på blodet for at kræve den del af min krop tilbage. Gennem ritualet at male mit ansigt med blod, er jeg kommet tættere på min egen krop. Jeg føler en slags uendelig kærlighed til mig selv, som jeg aldrig har oplevet før, siger Yasmina.

Yazmina er overbevist om, at kvindens menstruation bliver set som noget skamfuldt og forvirrende i vores moderne tid, og at den månedlige menstruation stadig bliver opfattet som noget hemmeligt og meget diskret, der foregår i 'kvinders verden'.

Men sit blod-stunt ønsker Yazmina, at kvinder bliver bevidste om, at de ikke behøver at skjule deres menstruation eller behandle den meget privat og diskret.

Yazmina er en kvindelig healer fra Australien, der arbejder på at kvinder skal generobre deres guddommelige kvindelighed. (Foto: Caters)
Yazmina er en kvindelig healer fra Australien, der arbejder på at kvinder skal generobre deres guddommelige kvindelighed. (Foto: Caters)
 

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Bandidos skal bekæmpes hårdt og med alle midler
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: