Hendes 19-årige kæreste døde: Men så trådte hans far i karakter

19-årig døde i en bilulykke et par uger før han skulle til afdansningsbal med sin kæreste

18-årige Kaylee blev dybt rørt, da hendes afdøde kærestes far spurgte. om han måtte ledsage hende til skoleballet på vegne af sin søn. (Foto: Facebook)
18-årige Kaylee blev dybt rørt, da hendes afdøde kærestes far spurgte. om han måtte ledsage hende til skoleballet på vegne af sin søn. (Foto: Facebook)

Den 18-årige skoleelev Kaylee Suders var knust til tårer og dybt ulykkelig, da hendes 19-årige kæreste Carter Brown døde i en trafikulykke i starten af maj måned. Parret, der havde kendt hinanden i tre år og havde været kærester i de sidste 11 måneder, havde ellers glædet sig til at gå til afdansningsbal sammen - det store amerikanske skolebal ved navn 'Prom', der afholdes, når amerikanske skoleelever afslutter deres Highschool.

Kaylee havde efter Carters død ifølge Yahoo besluttet, at hun ville melde afbud til skoleballet, fordi hun var sikker på, at hun ville blive alt for bedrøvet set i lyset af, at hun netop havde mistet sin elskede kæreste.

Men så trådte den afdøde Carter Browns far Robert i karakter. Og han spurgte den ulykkelige Kaylee om hun ville tillade, at han blev hendes ledsager til skoleballet på vegne af sin søn.

Kaylee Suders blev dybt rørt over tilbuddet og takkede straks ja.

Det skriver flere medier heriblandt Independent

(artiklen fortsætter under billedet)

Kaylee kører her i sin afdøde kærestes bil til skoleballet sammen med hans far Robert. (foto: Facebook)
Kaylee kører her i sin afdøde kærestes bil til skoleballet sammen med hans far Robert. (foto: Facebook)
 

Robert Carter havde i forvejen ringet til skolen og spurgt om tilladelse til at ledsage sin afdøde søns kæreste til skoleballet, før han selv spurgte Kaylee.

Den afdøde Carter Browns mor Kelly var også begejstret for sin ægtemands indsats for at redde den betydningsfulde dag for hendes søns kæreste Kaylee. Hun har både til medierne og på facebook berettet om sagen.

- De havde begge en skøn aften. Kaylee havde det så sjovt med at blive klar til den store aften. De kørte til skoleballet i Carters bil og spiste en middag sammen før ballet på den restaurant, hvor Kaylee og min søn Carter mødtes på deres allerførste date, fortæller Kelly og tilføjer:

- Jeg håber, at at det vil blive et minde, de altid vil huske på med gode tanker.

Kelly Brown har lagt adskillige billeder fra Kaylee og Roberts skolebals-afslutning ud på sin facebook. Og hun benytter også lejligheden til at hylde sin ægtemand Robert.

- Tilføjer det her til listen over, hvorfor jeg elsker min ægtemand. Siden min søn Carter ikke kunne ledsage Kaylee til skoleballet trådte Robert ind i hans sted. Kaylee. Jeg ved, at Robert aldrig ville være dit første valg til en date, men det vil han altid være for mig, skriver Kelly.

Kaylee Suders er blevet budt endnu mere velkommen i familien Brown, siden den unge 19-årige Carters død. Begge hans forældre har forklaret, hvorledes skoleballet har hjulpet med at give dem et tiltrængt positivt løft i en tid, der naturligvis har været meget vanskelig for ægteparret, der mistede deres elskede søn.

- Kaylee er blevet en del af familien. Jeg ved, at hun en dag vil blive forelsket igen og blive gift og få et godt liv. Jeg håber selv, at jeg kan være tilstede ved hendes bryllup og danse, siger Kelly.

Her øver Kaylee og Robert er par dansetrin før skoleballet. (Foto: Facebook)
Her øver Kaylee og Robert er par dansetrin før skoleballet. (Foto: Facebook)
 

Kaylee og Robert foran et smukt springvand. (foto: Facebook)
Kaylee og Robert foran et smukt springvand. (foto: Facebook)
 

1 af 4 Kaylee kører her i sin afdøde kærestes bil til skoleballet sammen med hans far Robert. (foto: Facebook)
2 af 4 Kaylee og Robert foran et smukt springvand. (foto: Facebook)
3 af 4 Her øver Kaylee og Robert er par dansetrin før skoleballet. (Foto: Facebook)
4 af 4 18-årige Kaylee blev dybt rørt, da hendes afdøde kærestes far spurgte. om han måtte ledsage hende til skoleballet på vegne af sin søn. (Foto: Facebook)
55 kommentarer
Vis kommentarer