Annonce:
Annonce:

Hennie fandt halvt firben i sin burger: Hvem har den anden halvdel!?

Hennie og hendes veninde fik en ulækker overraskelse, da de købte burgere på Sunset i Vejle

Hennie fandt det her i sin burger (Foto: Privat)
Hennie fandt det her i sin burger (Foto: Privat)
Annonce:
Følg Samfund

Hennie og hendes veninde mistede i den grad appetitten, da de åbnede Hennies burger fra Sunset Boulevard i Vejle.

I burgeren fandt de angiveligt det, der ligner et halvt firben med hoved og forben - og den lugtede meget mærkeligt, fortæller 19-årige Hennie Rasmussen til Ekstra Bladet.

- Der stak noget sådan lidt ud af burgeren, og så lugtede den meget mystisk. Min veninde og mig var sådan lidt, hvad sker der lige her, og så åbnede vi burgeren og fik øje på den, siger Hennie Rasmussen.

Hennie forklarer, at burgeren nærmest 'lugtede lidt af skov og snegle', og at den mystiske lugt gjorde, at hun heldigvis ikke nåede at spise noget af burgeren.

- Jeg vidste ikke helt, hvad jeg skulle gøre. Vi mærkede på firbenet med et stykke papir, og den var blød i det, altså nærmest frisk. Vi var begge to i chok.

Annonce:

- Jeg håber, at der er en, der finder den anden halvdel og ikke spiser den, siger hun.

Det kunne have endt galt
De to veninder gik tilbage i butikken, hvor personalet ifølge Hennie også virkede ret chokerede over episoden.

- Det var jo en akavet situation for os alle sammen. De spurgte, om jeg ville have en ny burger eller pengene tilbage. Jeg fik så pengene tilbage, men det er jo ikke pengene, det handler om. Det er mere princippet i, at der har ligget et halvt dyr i maden, siger Hennie Rasmussen.

- Det kunne have endt galt, jeg kunne jo have spist det. Jeg vil gerne have Sunset til at tænke over, hvordan de behandler deres fødevarer.

Hun besluttede sig for at lægge billeder op af fundet på Facebook, hvor flere hundrede allerede har delt billederne.

Annonce:

- Jeg skal i hvert fald ikke spise der lige foreløbigt, med mindre der kommer en og tjekker, om alt er okay. Men der går nok lang tid, for jeg er stadig skræmt.

Sunset: Har sendt stumpen på laboratorium
Administrerende direktør hos Sunset Boulevard, Kristian Scheef Madsen, fortæller, at man lige nu afventer testresultater for at finde ud af, hvad det egentlig er, der er blevet fundet i burgeren.

- Vi kan ikke vide, hvad det er for noget. Vi synes, at det er temmelig besynderligt, og det vi har gjort er at vi har afleveret den til Steins laboratorium for at finde ud af, hvad det her drejer sig om. De kan hjælpe os med at finde ud af, hvad det er. Vi tager selvfølgelig også en dialog med vores leverandør om, hvad der er sket.

- Men hvad tænker du om, at der er blevet fundet et halvt firben i burgeren?

- Ja, hvis det er det. Jeg har ikke den luksus, at jeg kan tillade mig i at spekulere i, hvad det er for noget, der er blevet fundet, så jeg afventer Steins laboratorium. Det er ikke noget, vi oplever hver dag. Jeg kan ikke mindes, at jeg har oplevet det tidligere. Det er meget underligt.

- Hvad tænker du om, at kunden har fået tilbudt at få en ny burger eller at få pengene tilbage? Er det normal procedure, når der sker sådan noget?

Annonce:

- Det lyder måske ikke super elegant, hvis jeg skal være ærlig, men det er jo en anden del af historien. Det er mit klare indtryk, at hun har fået en undskyldning. Den dialog er jeg helt tryg ved at overlade til ejeren af forretningen.

Zoo: Ligner et skovfirben
Ekstra Bladet har bedt en dyrepasser fra Aalborg Zoo give sit bud på, hvad det er for et dyr.

- Så vidt jeg kan se er det et helt almindeligt skovfirben. Det er det mest udbredte krybdyr i Danmark. De er lige vågnet af deres vinterhi og kan godt være lidt forvirrede, så det kan godt passe, at den har forvildet sig ind i butikken, siger Søren, der er dyrepasser i Tropehuset i Aalborg Zoo.

Det er langt fra første gang, at et ulækkert fund i maden har ramt internettet. Cecilie blev også noget chokeret, da hun fandt en hudklump med hår i sin lasagne.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Mystisk mordkomplot

Annonce:
Hvad er din pris, Mette?
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: