Her afslører han kærestens utroskab

Mand havde en anderledes overraskelse til sin kæreste på Valentins-dag. Se den herunder

Mange kærestepar bruger 14. februar på at vise hinanden deres hengivenhed, men amerikanske Kyle Boggess havde en helt anden overraskelse til sin nu tidligere kæreste på Valentins-dag.

Kyle Boggess mistænkte hende nemlig for utroskab, og ved hjælp af en falsk profil på datingsiden Plenty og Fish havde han derfor arrangeret en date med hende, hvilket hun sagde ja til, beretter engelske Metro.

Hackergruppen The Impact Team har gjort alvor af truslen om at offentliggøre millioner af utro brugere. Nu afsløres det, hvor mange danskere, der er på listen. Samfund Så mange utro danskere er afsløret af hackere

Bagefter aflyste han daten og skyndte sig at udskrive hele samtalen fra datingsitet.

På Valentins-dag inviterede han derefter sin uidentificerede kæreste forbi til hvad der i første omgang lignede en traditionel romantisk overraskelse, selvom det bestemt ikke var tilfældet.

Verden på vrangen Gravid kvinde tager hævn over utro mand

Mens han filmer det hele, viser Kyle Boggess den blonde pige ind i et rum med rosenblade på gulvet og giver hende bind for øjnene, fordi han har en overraskelse.

- Yeah, det er dig, der er mig utro! Så skrub ud af mit hus, kælling! Jeg er glad for at du har kørt en time uden nogen fucking grund, råber han derefter, mens pigen tager bindet fra øjnene og bliver konfronteret med udskrifterne fra datingsiden.

Se videoen over artiklen.

Både Kyle Boggess og hans bror råber derefter diverse ukvemsord efter pigen, mens hun skynder sig ud af huset.

Mandens utroskab gjorde kvinde så sur, at hun valgte at give elskerinden et par dyrebare råd med på vejen. (Foto: Polfoto/Arkiv) Samfund Rasende kvinde sender advarselsbrev til mands elskerinde

- Jeg er ingen helgen selv, men hvis jeg var utro, ville jeg forvente at det præcist samme skete for mig, lød det ifølge Metro fra Kyle Boggess efterfølgende.

Kyle Boggess er ikke den første til at afsløre sin partners utroskab på video og lægge det på sociale medier. Se andre eksempler herunder:

Samfund Her fanger soldat nøgen kone på fersk gerning

Verden på vrangen Her får mand den ultimative hævn over utro kæreste

67 kommentarer
Vis kommentarer