Annonce:
Annonce:

Her anklager Niels PostNord for svindel: - Vi trykkede på den forkerte dørklokke

Niels Rydahl sad klar i sin lejlighed og ventede på, at PostNord ville ringe på. Men det skete aldrig noget, og så fik han en overraskende besked i sin postkasse

Her er Niels Rydahls bevis på, at han var hjemme, da PostNord befandt sig på hans adresse. Alligevel måtte han selv hente sin pakke (Foto: Privat)
Her er Niels Rydahls bevis på, at han var hjemme, da PostNord befandt sig på hans adresse. Alligevel måtte han selv hente sin pakke (Foto: Privat)
Annonce:
Følg Samfund

Har du prøvet noget lignende, så hører vi gerne fra dig? Send en sms/mms til 1224 (alm. takst) eller send en mail til 1224@eb.dk.

Niels Rydahl Jensen er godt og grundig træt af PostNord.

Den 29-årige københavner havde betalt 40 kroner for at få tilsendt sin pakke fra fotofirmaet Pixum. Her skulle han have fremkaldt nogle billeder, som han ville give til en ven i gave i weekenden.

8. november får han en mail fra firmaet, om at pakken er blevet afsendt, men først seks dage efter dukker PostNord op på adressen (PostNord har dog oplyst til Ekstra Bladet, at de først modtager pakken fra firmaet 11 november red.). Niels sidder klar til at modtage sin pakke, men der sker ingenting.

Selv om Niels ser postbuddet nede på gaden og tager et billede, så får han en standard seddel med beskeden 'Du har ikke været hjemme'.

Annonce:

- Det er desværre ikke noget, der er sket en enkelt gang, at jeg må vente så lang tid. Det iøjnefaldende denne gang var, at postbuddet holdt dernede. Jeg kunne se den gode mand gå rundt dernede, og jeg kunne se han gik rundt med pakker. Det er jo svindel, men jeg vil ikke hænge det enkelte pakkebud ud, fordi det kan være, at han ikke har haft det med, siger Niels Rydahl Jensen til Ekstra Bladet.

Til københavnernes store overraskelse lå der en lille besked i postkassen. Her lå en seddel fra PostNord, om han ikke havde været hjemme og han kunne hente pakken i den lokale Kvickly.

Her er det tydelige bevis på, at PostNord var til stede, mens Niels sad og ventede på sin adresse. Alligevel fik han den klassiske besked: 'Du var ikke hjemme'
Her er det tydelige bevis på, at PostNord var til stede, mens Niels sad og ventede på sin adresse. Alligevel fik han den klassiske besked: 'Du var ikke hjemme'
 

- Jeg er lidt i tvivl om, hvad der er sket. Han var herude i næsten ti minutter, og så tog jeg lige et billede.

- Du er sikker på, at din dørklokke virker?

- Jeg havde faktisk besøg en time tidligere, hvor den virkede helt fint. Det er sket før, at jeg har været hjemme og fået sådan en seddel. Der har jeg måske vasket tøj eller noget i den stil, men denne gang tog jeg dem på fersk gerning. Det er mere reglen end undtagelsen, siger han til Ekstra Bladet.

- Hvad tænker du om, at de gør det her?

Annonce:

- Det er meget utilfredsstillende. PostNord har være meget udskældt, og jeg kender nogle af medarbejderne. De passer deres arbejde, men det store apparat halter altså. Hvordan kan et brev være så lang tid dage undervejs, og så afleverer de det ikke, når jeg er hjemme.

- Det giver ingen mening. Er det fordi, at man har tænkt; det kan kunden sgu selv hente eller hvad? Det er jo en vare, som jeg har købt, så jeg forstår det ikke, siger Niels Rydahl Jensen til Ekstra Bladet.

PostNord: Forket dørklokke
Ekstra Bladet har i kølvandet på Niels' oplevelse været i kontakt med PostNords distributionschef i København Jess Friis. Han har undersøgt det pågældende postbuds opgaver i området, og ifølge PostNord er der intet, der tyder på, at han ikke har passet sit job.

- Jeg har været inde og kigge på, hvad der er sket. Her kan jeg se, at han har været både i opgangen før og efter. Efterfølgende har jeg talt med buddet, der siger, at han ikke udelukke, at han er kommet til at trykke på en forkert dørklokke. Det er han meget ked af, og han har også været ude til kunden for at beklage.

Annonce:

- Han holder jo foran kundens opgang, og vi har jo en interesse i at aflevere alle vores pakker. Det giver jo ikke nogen mening at køre rundt i bilen med pakken uden at aflevere den. Det gør det heller ikke i dette tilfælde. Vi lever af at dele pakker ud, og det gør buddet også.

- Hvis man ikke får afleveret sin pakke, skal man så ikke køre til den nærmeste Kvickly, Føtex eller hvor der nu ligger et posthus med den?

- Jo, det er korrekt, siger Jess Friis til Ekstra Bladet.

- Kan man så ikke, som pakkebud, lade være med at aflevere sine pakker og så lægge en seddel i postkassen, hvis man er træt af at gå op og ned af trapper og ringe på dørklokker?

- Nej, ikke i mit tilfælde. Så skal man ikke være pakkebud, siger Jess Friis til Ekstra Bladet.

- Kan du afvise, at det sker, at postbuddene afleverer de her sedler og så bare kører igen?

- Det vil jeg ikke gå ind i. Det må du snakke med vores kommunikationsafdeling om, siger Jess Friis til Ekstra Bladet.

Annonce:

PostNord oplyser desuden, at det pågældende postbud i netop dette tidsrum have været på tre adresser med andre pakker, og derfor mener de ikke, at det er et tegn på dovenskab.

Ekstra Bladet har efterfølgende igen været i kontakt med Niels Rydahl Jensen. Han oplyser, at pakkebuddet onsdag har været forbi ham for at sige undskyld.

- Han fortalte mig, at han var sikker på, at han ringede på døren, så jeg ved ikke helt, hvad der er gået galt. Han kunne godt se, at han havde skrevet på den, og så spørger han mig, om min dørklokke virker. Det kunne han jo selv konstatere, da han ringede på døren onsdag, siger Niels Rydahl Jensen til Ekstra Bladet.

Har du prøvet noget lignende, så hører vi gerne fra dig? Send en sms/mms til 1224 (alm. takst) eller send en mail til 1224@eb.dk.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Nej tak, Søren Pape - du skal ikke være statsminister
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: