Annonce:
Annonce:

Her bliver massemorderen fra Maryland pågrebet

En ny video er blevet offentliggjort med billeder fra sekunderne efter en mand skød og dræbte fem personer på en avis i USA

Se øjeblikket, hvor massemorderen fra Maryland bliver anholdt. Video: AP
Annonce:
Følg Samfund

De grusomme detaljer fra torsdagens massemord i Maryland, USA, hvor en mand skød og dræbte fem personer på en avisredaktion, bliver ved med at vælte frem.

Og nu er der også kommet billeder af sekunderne efter skyderiet. Nyhedsbureauet AP er kommet i besiddelse af flere videoer filmet af vidner på gerningsstedet.

Videoerne viser det skræmmende øjeblik, hvor medarbejderne på avisen Capital Gazette bliver evakueret og bedt om at forlade bygningen med hænderne over hovedet.  Medarbejderne ses blive genet ind i en elevator, og det er tydeligt at alvoren ikke helt er gået op for dem.

Det næste klip viser den koldblodige gerningsmand, Jarrod Ramos, blive eskorteret ud af bygningen iført håndjern af flere bevæbnede betjente.

Myndighederne har sigtet Jarrod Ramos for fem drab, efter at han i torsdags trængte ind på Capital Gazettes redaktion og åbnede ild mod sine ofre.

Annonce:

38-årige Ramos har en lang bitter historie med den amerikanske avis, efter at avisen i 2012 skrev om en retsag mod Ramos, hvor han var tiltalt for chikane af en kvinde.

Siden da har Jarrod Ramos flere gange chikaneret og truet avisens journalister. Derfor beskrives det grusomme skyderi også som et målrettet angreb af politidirektøren fra Anne Arundel County, Bill Krampf.

Angrebet er et af de blodigste på journalister i USA's historie.

Politi: Drabeligt skyderi på avis var målrettet angreb

38-årig sigtes for drab på fem på avisredaktion i USA

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Danmark skylder ikke Grønland noget
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: