Her bliver tv-vært overrasket i eget show

Nogle gange går det ikke helt, som man har regnet med. Det måtte tv-værten Holly Willoughby indse, da hun på live-tv skulle overraske flere gæster med beskeder fra deres fædre

Nogen elsker overraskelser, hvorimod andre hader det som pesten. Ikke desto mindre fik den engelske tv-vært Holly Willoughby sig en ordentlig en af slagsen, da hun var i spidsen for programmet 'Surprise Surprise'.

En britisk mand havde valgt at fri til sin kæreste gennem krydsordet i avisen The Times. (Foto: AP) Samfund Mand friede til sin kæreste i landsdækkende krydsord

Det er et populært program, der er vendt tilbage til sendefladen på kanalen ITV1. I det første program har man lavet en 'Fars dag-special,' hvor forskellige fædre overrasker deres børn blandt publikum.

Ved slutningen af showet fortælle den rutinerede vært, at der stadig er en overraskelse tilbage. En publikummers far vil nemlig gerne overraske personen, så man skal se godt efter på et billede, der herefter dukker op på skærmen.

Samfund Hjertevarm video: Blind gravid får livs overraskelse

Og så fryser 34-årige Holly Willoughby's ansigt. Her går det nemlig op for hende, at billedet er et fotografi af hende selv og hendes far. Kort tid efter kommer faderen ud af dørene, og her får tårerne altså frit løb hos den chokerede vært.

Se hele episoden i klippet over artiklen!

4 kommentarer
Vis kommentarer