Her er chancerne for Michelin-stjerner UDEN FOR København

Bookmakerne spår flere restauranter i provinsen gode chancer for at modtage de anerkendte michelinstjerner i dag

Det er ikke kun københavnske restauranter som Noma, der fortjener michelinstjerner, hvis man spørger bookmakerne. Foto: Jens Dresling
Det er ikke kun københavnske restauranter som Noma, der fortjener michelinstjerner, hvis man spørger bookmakerne. Foto: Jens Dresling

Hvem, der modtager de prestigefyldte stjerner, kan du følge her.

Det er ikke kun de københavnske spisesteder, der er med i kapløbet om de eftertragtede michelinstjerner. Eksperter spår også flere restauranter i provinsen gode chancer for at modtage prestigefyldte Michelin-stjerner under uddelingen af Michelin-stjerner til Norden, der finder sted i Stokholm i dag omkring klokken 10.

Man behøver ikke nødvendigvis at drage helt til hovedstaden for at finde en restaurant, der er lidt udover det sædvanlige. Provinsen har nemlig også en hel del lækre spisesteder at byde på, og flere af dem har gode chancer for at modtage Michelin-stjerner i dag.

Selvom København i øjeblikket er den by med flest Michelin-stjerner, er der også gode chancer for, at spisesteder i provinsen kommer i den anerkendte Michelinguide. I hvert tilfælde hvis man spørger bookmakerne.

Samfund - 22. feb. 2017 - kl. 08:50 Noma risikerer at miste Michelin-stjernerne i dag

Jyske chancer
Siden sidste uge har man på Danske Spil kunne oddse på forskellige restauranter chancer for at modtage de prestigefyldte stjerner.

I Jylland finder man flere bud på restauranter, der kan modtage stjerner. Heriblandt Ti Trin ned i Fredericia. Også Restaurant Tree Top er blandt de mulige modtagere. Skulle de modtage en eller flere stjerner giver det 6,00 igen hos Danske Spil.

Foto: Polfoto/Valdemar Jørgensen Samfund - 22. feb. 2017 - kl. 09:46 Her bider de negle: Michelin-kokke venter på 'dom'

Også Restaurant Ros i Tønder er at finde på listen. Hos Danske Spil ligger de også til at give 6,00 gange igen, mens en stjerne til Restaurant Bind i Kruså ligger til odds på 10,00.

Fynsk favorit
De højeste forhåbninger har Danske Spil til den fynske restaurant Falsted Kro. Her får man kun sit satsede beløb tilbage 1,25, hvis de løber af sted med en eller flere af michelinstjernerne.

Der er flere restauranter uden for København, der har større eller mindre chancer for at blive en del af den prestigefyldte Michelinguide. Blandt andet kan man nævne både Dragsholm Slot på Nordvestsjælland, Ruths Hotel i Skagen og Hotel Frederiksminde på Sydsjælland.

3 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere