Her er udmeldingerne som Trump slettede

Donald Trump skød søndag med skarpt på Twitter efter journalister og Nobels Fredspris' komité. Inden præsidenten formentlig indså, at han skød efter de forkerte

Donald Trump har endnu en gang slettet et opslag på Twitter. Denne gang raser han mod journalister, der har modtaget Nobels Fredspris, selvom de ikke uddeler priser til journalister. Foto: Patrick Semansky/Ritzau Scanpix
Donald Trump har endnu en gang slettet et opslag på Twitter. Denne gang raser han mod journalister, der har modtaget Nobels Fredspris, selvom de ikke uddeler priser til journalister. Foto: Patrick Semansky/Ritzau Scanpix
Følg Samfund

Donald Trump har ikke været for heldig med sine udtalelser på det seneste.

Først fortalte han millioner af amerikanere, at man kunne overveje at sprøjte desinficerende middel ind i kroppen for at behandle coronavirus.

Den kommentar har præsidenten siden trukket tilbage under påskud af, at det var et sarkastisk svar på et spørgsmål fra en journalist.

Søndag var den så gal igen, denne gang på Twitter, skriver norske VG.

Her rasede præsident Trump igen mod journalister, og endnu en gang har han trukket udtalelsen tilbage.

Opslaget er i hvert fald blevet slettet siden.

Denne gang var modtageren journalister, der skulle have vundet Nobels Fredspris for deres arbejde med at afsløre russisk indblanding i det amerikanske valg.

Præsidenten laver dog en graverende stavefejl, og kalder det 'Noble Prizes', der skarpt oversat betyder 'den ædle pris'.

- Hvornår vil de 'reportere', der har modtaget 'Noble prizes' for deres arbejde med Rusland, Rusland, Rusland, kun for at blive totalt modbevist (og, fakta er, det var den anden side, der begik forbrydelserne).

- Hvornår vil de aflevere deres højt værdsatte 'Nobles', så de kan give dem til de RIGTIGE REPORTERE OG JOURNALISTER, som forstod sandheden, skrev Donald Trump blandt andet i det nu slettede opslag på Twitter.

Præsidenten fortæller desuden, at han kan levere en omfattende liste på de journalister, der ifølge ham fortjener at modtage prisen.

Problemet er bare, at Nobels Fredspris' komité slet ikke uddeler nogen journalistpriser.

Der spekuleres derfor i, om præsidenten har ment Pulitzerprisen, der er den største internationale journalistpris.

Se præsident Trups raserianfald nedenunder:

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hjælp danskeren – sænk afgiften på benzin

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+