Her er verdens skøreste valgvideo

Der er ikke sparet på fantasien i Wyatt Scotts valgvideo, hvor både robotter og rumvæsner får lov til at lege med

Se den skøre valgvideo her.

Det skorter ikke på opsigtvækkende politikere på vores kære planet. I USA har Donald Trump sat standarden for tåbelige udtalelser.

Herhjemme i Danmark har vi haft pornomodeller og komikere i folketinget. I dag har vi en kvinde, som oprigtigt mener, at hun har været en indianerdreng i sit tidligere liv, siddende i Folketinget.

Men ingen af de førnævnte eksempler kan hamle op med Wyatt Scotts seneste valgvideo.

Jacob Haugaard var ret alene i dansk politik. (Foto: Ekstra Bladet) Politik Hvad blev der af dem: Løsgængernes konge

Der er nemlig valg i Canada, og derfor har Scott sendt en noget speciel valgvideo på banen. En video, som du kan se i toppen af denne artikel.

I den omtalte video ser man Scott flyve rundt på en gigantisk canadisk gås, lige som han slår en drage ihjel med et svær og smadrer store robotter med sine øjne.

Det er ret tydeligt at se, at Wyatt Scott ikke er en helt almindelig politiker. Til gengæld har han vundet internetbrugernes gunst med sin video, som mere end noget andet minder om et fraklip fra en b-film, end den leder tankerne hen på en klassisk valgvideo.

Canada Goose, anyone?
Canada Goose, anyone?
 

Dette billede er taget fra Wyatt Scotts video.
Dette billede er taget fra Wyatt Scotts video.

Wyatt Scott rekrutterede en gruppe filmstuderende via internettet og gav dem frihed til at skabe, hvad de selv havde lyst til. Videoen blev lanceret i juni og er gået viralt i denne uge.

- Vi troede, at det ville blive et kæmpe flop. Universet er en mystisk størrelse, siger Wyatt Scott til engelske the Guardian.

Mens Wyatt Scott flyver på den store gås, fortæller han, at han er en uafhængig kandidat, og at han er kommet for at kæmpe for Canada.

- Universet er for dyrt, siger han, hvorefter han griber en mand, der falder ned fra himlen i en kjole.

Se også: Nyvalgt DF'er indianerdreng i tidligere liv: Jeg er ingen landsbytosse

Der er også rumvæsner med i videoen, som Wyatt Scott har lagt ud.

Selv om politikeren nu har fået medvind på de sociale medier, erkender han, at han nok ikke kommer ind til valget, som er sat til den 19 oktober.

- Jeg er optimist, men jeg er også realist, forklarer Scott.

Se hans skøre video i toppen af denne artikel.

Under det seneste folketingsvalg analyserede Ekstra Bladets politiske eksperter de danske partiers valgvideo. Se det klip her.

4 kommentarer
Vis kommentarer