Her får vi 28 grader

Sommeren er skudt i gang. Det vil særligt kunne mærkes onsdag, der ser ud til at blive ugens luneste dag med 28 grader

DMI kommer her med en vejrudsigt for hele ugen

Det kan blive varmt i denne uge. Rigtig varmt.

DMI melder om op mod 28 grader på onsdag, mens bornholmerne allerede kan se frem til tæt på 30 grader mandag. Det oplyser vagthavende meteorolog hos DMI Anja Bodholdt.

Temperaturerne når op mellem 20 og 25 grader - lokalt op mod 28 grader.

- Landet bliver delt op i to. Regnen og bygerne vil husere det meste af dagen vestpå, men det bliver pænt med mere sol østpå, siger hun.

Alligevel bliver det ikke kun sol, strand og Aperol på terrassen hele ugen. Det bliver også en ustadig omgang.

- Vejret kommer til at svinge meget i løbet af ugen, så det er en god idé at pakke paraplyen i tasken. Men der bliver også perioder med flot og solrigt vejr, siger hun.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Der bliver rig mulighed for at lufte badebukserne og bikinien på stranden på onsdag. Foto: Ernst van Norde
Der bliver rig mulighed for at lufte badebukserne og bikinien på stranden på onsdag. Foto: Ernst van Norde
 

Mandag bliver en dag i bygernes tegn, men dog med lidt eller nogen sol i hele landet. I løbet af eftermiddagen bliver bygerne centreret over Sjælland og Lolland-Falster. Temperaturerne lægger sig omkring 17 til 23 grader.

Bornholm skiller sig dog ud med masser af sol og 23 til 28 grader.

I løbet af aftentimerne klarer det op vestfra. Natten bliver tør med temperaturer mellem 8 og 13 grader - i Jylland helt ned til fem grader.

Tirsdag ser bygerne ud til at holde en pause og give plads til nogen til en del sol i hele landet. Temperaturerne lægger sig lidt lavere omkring 17 til 22 grader.

Om aftenen og natten trækker et regnvejr ind over landet fra sydvest, som kan blive ret kraftig og med torden i den vestlige del af landet.

Torsdag starter pænt og tørt mod nordøst. Men en ny front trækker op fra sydvest med en ny omgang regn, som lokalt kan være med torden.

I løbet af dagen trækker fronten ind over hele landet, og med sig bringer den lidt køligere temperaturer. Fredag klarer det igen op i hele landet, hvor der bliver god plads til solen og temperaturer mellem 17 og 22 grader.

Op til weekenden tog vi sammen med DMI temperaturen for juni. Se hele prognosen for årets første sommermåned her.

34 kommentarer
Vis kommentarer