Her hamstrer de ikke toiletpapir: Vanvittige køer i Amsterdam

Der har været fart på blandt borgerne i Amsterdam, som ville være sikre på at få dækket hashforbruget i den kommende tid

Har du feber? Ingen ryger! Efter de lange kører ventede der rygerne et nyt corona-tiltag - temperaturscanning. På den måde afgjordes det, om man kunne få lov at komme ind på caféen. Video/redigering: AP/Mikkel Cramon

Der er nu lukket og slukket for den legale hashforretning i Holland.

Regeringen i tulipanernes eget land har nemlig besluttet, at der fra søndag og frem til 6. april skal være lukket i alle forretninger, restauranter, barer, caféer, fitnesscentre, saunaer, sexklubber samt de populære coffeeshops.

Derfor var der også mange borgere i den hollandske hovedstad, Amsterdam, der fik rigtig travlt med at komme ned og stille sig i kø for at være sikre på at score noget hash, inden det var slut med at købe det legalt.

Det skriver nl.times.nl, der var til stede ved butikkerne søndag.

 

Ikke alle nåede det
Dee var en af dem, som mediet har talt med.

- Jeg er her, fordi jeg har fundet ud af, at alting lukker de næste tre uger, og jeg tror faktisk, at jeg kommer til at mangle noget at lave i den tid, fortæller hun.

Flere af butikkerne havde store problemer med at nå alle deres kunder, inden regeringens forbud mod at sælge gik i gang.

- Der var omkring 30-40 personer, der var tilbage, da forbuddet gik i gang. Mange af dem nåede vi ikke at betjene, fortalte en medarbejder på Coffeeshop Best Friends.