Her knækker kran: Taber 77 tons tungt Airbus fly

Kranen skulle transportere et 77 ton tungt Airbus fly, men kranen knækker og flyet falder 18 meter ned på jorden. Se optagelser af hændelsen herunder

Så siger det knæk

Et Air India Airbus A320 fly er tilsyneladende for tungt til at blive transporteret med kran. I Hyderabad i Indien bøjede en kran i hvert fald godt sammen i forsøget.

Episoden fandt sted søndag morgen, hvor lufthavnspersonale var ved at transportere flyet fra Begumpet Airport til deres nærliggende træningsakademi, da ulykken fandt sted.

Det skriver Times of India.

Flyet har tidligere nødlandet nøjagtigt det samme sted, hvor det denne gang gik galt. (Foto: AP) Krimi Fly styrter ned i bil parkeret på motorvej

Kablerne, som skulle bære det 77 ton tunge fly kollapsede under vægten, så flyet faldt 18 meter. Der var ingen tilskadekomne ved ulykken.

Politiets talsmand, Prakash Reddy, siger til avisen, at flyet var nødt til at blive transporteret næste tyve meter oppe i luften via en kran for at undgå træer og elmaster. Uheldet blev filmet af flere tilskuere, der så chokerede til.

Se episoden i videoen øverst i artiklen

Her styrter to fly ind i hinanden i Indonesien sidste år. (Video: AP)

73 kommentarer
Vis kommentarer