Her kommer der masser af solskin og op til 23 grader

DMI lover rigtig pænt vejr til de fleste i de kommende dage

Det har været en ganske varm sommer, men hvor vild har den egentlig været? Hvor mange rekorder har den slået? Få svarene fra DMI her

Selv om sommeren formelt er ved at være overstået, så er der stadig masser af solskin og varme at hente i de kommende dage.

Ikke mindst hvis man befinder sig i den østlige del af landet.

- Efter årstiden at dømme, så får vi et rigtig flot efterårsvejr, siger meteorolog Lars Henriksen fra DMI til Ekstra Bladet.

I dag mandag kommer der masser af solskin over det meste af landet.

- Der er godt nok her til morgen nogle skyer, men op ad dagen bliver det ganske solrigt. I den vestlige del af Jylland vil der dog være mange skyer, og der er også risiko for regn. Men det bliver i givet fald kun i ganske små mængder. Temperaturen ligger på 18-23 grader, og da der kun er en svag til jævn vind, så vil man virkelig kunne mærke varmen, siger Lars Henriksen.

Bedst i øst
Det gode vejr vil altså først og fremmest ramme den østlige del af Danmark.

- Men også i Jylland vil man få solen at se mandag. Det ser ikke helt håbløst ud for jyderne. De fleste vil få en pæn dag.

Tirsdag bliver også ganske dejlig.

- Det holder tørt, og solen vil skinne mange steder i landet. I Jylland vil der måske komme lidt flere skyer. Men mange af dem vil i løbet af dagen gå i opløsning. Temperaturen lander igen på 18-23 grader. Det bliver efter alt at dømme en flot dag, fastslår DMI-meteorologen.

Måske ny front op til weekenden
Onsdag vil i store træk minde om de foregående dage.

- Men der falder måske lidt regn i løbet af onsdagen. Der kommer flere skyer, men temperaturen holder sig omkring de 18-23 grader. Så også onsdag bliver pæn, siger Lars Henriksen til Ekstra Bladet.

Fra onsdag og hen mod slutningen af ugen kan vi forvente, at vejret bliver mere ustadigt. Men der kommer stadig en del sol.

- Fredag/lørdag kommer der måske en front ind. Men det er stadig meget usikkert. Alt i alt bliver det en ganske dejlig og varm uge, lyder det fra Lars Henriksen.

11 kommentarer
Vis kommentarer