Annonce:
Annonce:

Her kommer der vindstød af storm-styrke

Lunt i dag - og en del sol i den kommende weekend, forudser DMI

Først på ugen gav DMI en vejrudsigt, der ser en hel måned frem. Få den her
Annonce:
Følg Samfund

Hold på hat og paryk!

Ikke mindst hvis du bor i den nordlige del af Jylland. Her kommer der nemlig masser af vind i løbet af onsdag.

- Vinden kan i stødene nå helt op på storm-styrke i Jammerbugten og ved Skagen, fortæller vagthavende meteorolog Martin Lindberg fra DMI til Ekstra Bladet.

Allerede fra onsdag morgen har det blæst kraftigt og på Vestkysten er der kuling.

- Senere onsdag vil Bornholm blive ramt af vindstød af stormstyrke. Men ellers vil vinden løje af i løbet af eftermiddagen. Det bliver skyet - eller helt overskyet - i det meste af landet. Og der kan falde en let regn hist og her i løbet af onsdag. Temperaturen ligger på 14-17 grader, og det er ganske pænt for årstiden, fastslår Martin Lindberg.

Op til 18 grader
Faktisk kommer der endnu mere varm luft ind over landet torsdag. Så her kan temperaturen snige sig helt op til 15-18 grader.

Annonce:

- Det er varm luft, som kommer ind fra sydvest. Det varme vejr fortsætter dog ikke længe, for allerede torsdag aften og nat vil en markant koldfront passere Danmark.  Samtidig vil der komme byger, og vinden tager til. Vi kan forvente kuling og kraftige vindstød, oplyser Martin Lindberg.

Fredag dukker solen så op og ifølge DMI kan dagen blive ganske solrig.

Sol på fredag
- Der kommer sol over det meste af landet fredag, og temperaturerne vil ligge omkring 11-13 grader. Også lørdag vil der være en del sol og temperaturer på 12-14 grader. Skyer vil dog komme ind vestfra, så i den vestlige del af landet forsvinder solen over middag. Men den østlige del af landet vil måske forblive solrig, forklarer den vagthavende meteorolog.

Søndag bliver det ifølge DMI lidt lunere igen. Og det vil stort set holde tørt med temperaturer på 13-15 grader.

- Herefter begynder det hele at se noget ustadigt ud. Efteråret er kommet. Der kan dog godt komme nogle enkelte dage hist og pist med temperaturer på 16-17 grader, fastslår Martin Lindberg.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Har du vildledt Folketinget, Ellemann?
Annonce:
Annonce:

... KARNEVAL I AALBORG

Annonce:
Annonce: