Her søger de ejere til uafhentede million-gevinster

Danske spil har flere uafhentede gevinster liggende. Måske du lige skulle tjekke din lottokupon

Her vandt en amerikansk kvinde 188 millioner kroner (Video: AP)

En heldig person blev i går multimillionær, da vedkommende vandt 50 millioner kroner i lotto på en kupon købt i Føtex på Frederiksberg. Endnu har vinderen dog ikke taget kontakt til Danske Spil. Men det er ikke det eneste sted i landet, hvor der er uafhentede milliongevinster.

Har du købt en Onsdagslotto i Føtex på Middelfartvej i Odense, så kan det således godt være, du lige skal til at få tjekket din kupon. For en eller anden heldig fynbo går altså rundt med en lille lap papir med en værdi på lidt over fire millioner kroner.

Faktisk har Danske Spil to uafhentede milliongevinster stående klar til udbetaling. Den anden er der formentlig en århusianer, der har været i Kvickly i Risskov, som kan se frem til en formue på 2,5 millioner - hvis personen altså får hentet gevinsten.

- Det er jo altid sjovest at finde vinderen - især til de store gevinster. Så jeg ved, at butikkerne derude nu har sat sedler op, der efterlyser kunder, som har købt en lottokupon i butikken, de ikke har fået den tjekket.

Se også: Dansker har vundet 50 millioner i lotto

Det oplyser kommunikationskonsulent Morten Hedegaard Hansen fra Danske Spil til Ekstra Bladet.

Danske spil udbetaler omkring 200.000 gevinster om året, og man har et år til at afhente gevinster på over 200 kroner. Så det gælder altså om, at få tjekket jakkelommerne i skabet, bunken af gamle kvitteringer og andre steder, man kunne finde på at lægge kuponen fra sig.

- Det er da super ærgerligt, hvis man endelig har vundet, at man enten har mistet kuponen - eller helt har glemt, at man har den. Jeg talte med en mand som syv-otte uger efter, han havde købt kuponen tilfældigvis fandt den i handskerummet på sin bil, da han ledte efter noget helt andet. Og der var så en milliongevinst på, lyder det.

- Heldigvis går pengene til gode formål, hvis de ikke bliver afhentet, tilføjer Morten Hedegaard Hansen  og hentyder til, at de går til det man i gamle dage kaldte tipsmidler - nu udlodningsmidler - som giver en økonomisk hjælpende hånd til idræt, kultur og mange andre formål.

Den største milliongevinst som ikke er blevet afhentet er fra en kupon, der blev købt hos Shell på Viborgvej i Holstebro i december 2011. Det var en gevinst på - hold nu fast: 12.021.335 millioner.

0 kommentarer
Vis kommentarer