Her truer Yahya Hassan mand på gaden

Midt i et døgn med en masse medieomtale og en ekskludering fra Nationalpartiet, har Yahya Hassan lagt en video på Facebook, hvor truer en mand og beskylder ham for afpresning. Se klippet her

Se Yahya Hassan anklage en mand for afpresning og true ham her (Privatoptagelse)

Anholdelse for narkokørsel, ekskludering fra Nationalpartiet og vilde udtalelser har været med til at gøre Yahya Hassan til en meget omtalt person de seneste dage.

(POLFOTO) Samfund Overblik: Yahya Hassans vilde vanvidsdøgn

Mange af digterens seneste udtalelser går på, at han er forfulgt på gaden af både civile, bander og politi.

Onsdag formiddag lagde Yahya Hassan så en video på sin Facebook-profil med ordene 'Første forbryder fanget', hvor han beskylder en mand på gaden for afpresning og truer ham.

Se videoen i klippet over artiklen

Det er ikke første gang den aarhusianske digter kommer med truende bemærkninger. Mandag kunne Ekstra Bladet fortælle, at den 20-årige provokatør havde haft en meget ophidset telefonsamtale med to 16-årige drenge, hvor der kommer op til flere dødstrusler mellem de to parter.

Her kan du hører telefonsamtalen mellem Yahya Hassan og de to 16-årige drenge (Privatoptagelse)

Der er sket en nedsmeltning, vurderer kommunikationsekspert. Her er digteren afbilledet ved en bogmesse i København i 2013. (Foto: Finn Frandsen) 112 'Han er en kaospilot og en tikkende bombe'

Ifølge Yahya Hassan er han jaget mand, men som man kan høre på den 20-årige digter, så er han ikke bleg for at give svar på tiltale.

- De er ude efter mig, og jeg ved, at folk går med knive, køller og våben. Og hvis folk gør det, skal de bare vide. Jeg er også klar, siger han i et interview med Ekstra Bladet.

I interviewet spurgte Ekstra Bladet også ind til Yahya Hassan omkring den skudsikre vest, som han går med og Facebook-videoen.

Hør Yahya kommentere Facebook-videoen her

I interviewet svarede Yahya Hassan også på, om det hele ikke bare er et mediestunt

Se hele Ekstra Bladets interview med Yahya Hassan her

Foto: TV2 Samfund Hassan forlod live-interview: Min pik er omskåret og flot

'Kontakt mig, så skal jeg hjælpe dig', skriver en af flere bekymrede Facebook-brugere til digteren Yahya Hassen. (Foto: Polfoto/Ernst van Norde) Samfund Facebook-brugerne til Yahya: Er du på stoffer?