Hest tvunget på proppet natklub: Folk er rasende

En natklub havde hyret en hest og en letpåklædt kvinde til at give festen et ekstra pift, men hesten reagerede ved at gå i panik. 'Dyremishandling', kalder vrede folk det. Bedøm selv episoden herunder

Hest tvunget på proppet natklub: Folk er rasende

Er det dyremishandling? Bedøm selv

En hest og en letpåklædt dame går ind på en bar....

En video af en hest, der rides ind på en natklub i Miami, Florida, har vakt internettets vrede. Videoen, der blev optaget onsdag aften på Mokai Lounge i Miami-bydelen South Beach, har resulteret i, at natklubben ifølge Time Magazine har fået frataget sin tilladelse til at drive virksomhed.

Det sker efter, at tusindvis har delt videoen og er blevet vrede på natklubben over hvad, de kalder dyreplageri.

'Lige meget hvem du er, eller hvordan du definerer dyremishandling, så er det her UACCEPTABELT,' skriver Leeza Marie Juelle fra Miami. 'En højlydt, tilrøget og alkoholfyldt Miami-natklub er intet sted for en hest eller NOGET ANDET DYR.'

Videoen viser den propfyldte natklub, hvor en letpåklædt kvinde rider hesten ind blandt publikum, før den pludselig går i panik.

Se episoden, hvor hesten pludselig går i panik blandt dansende mennesker i videoen herover

Miami Beach Police har tilset hesten, der skulle være okay efter episoden. Natklubben fik frataget sin licens på baggrund af 'mulig dyremishandling' og for at sætte mennesker på klubben i fare.