Historiens største Lotto-gevinst: Sådan bliver pengene brugt

Den heldige vinder af Lotto-gevinsten på 315 millioner kroner er begyndt at bruge af sin formue

Ekstra Bladet mødte den 47-årige mor, der fortsat ønsker at være anonym, da hun havde sikret sig rekord-gevinsten.

For tyve dage siden strøg en 47-årig, arbejdsløs mor til fem ind på listen over Danmarks rigeste personer, da hun vandt hele 315 millioner kroner i Lotto.

Den store Lotto-gevinst er blandt andet gået til en Strandvejsvilla til hver af familiens fem børn, som er i alderen 17-27 år, skriver Helsingør Dagblad.

Læs mere: Mor til fem og fyret: Jeg vandt 315 millioner

Lotto-vinderen bor stadig selv det lille hus i Helsingør, hvor hun har boet de seneste fem år. Lejemålet på huset er dog opsagt, og hun venter bare på, at hun også kan flytte ind i sin nye villa på Strandvejen.

Ny bil
Da Ekstra Bladet snakkede med den 47-årige kvinde i dagene efter Lotto-udtrækningen, fortalte hun, at det første hun ville bruge penge på, var en splinterny firehjulstrækker. Men et besøg hos en uhøflig Mercedesforhandler ændrede dog den beslutning.

- Han gad ikke engang at kigge op fra skærmen, da jeg kom for at købe bilen, fortæller Lotto-vinderen til Helsingør Dagblad. Men han skulle bare vide, forsætter hun grinende.

Læs mere: Multi-millionær lottovinder: Først køber jeg en jeep

Efter det uheldige besøg hos Mercedesforhandleren kørte hun ned til en anden forhandler og købte en minibil til mindre end en tiendedel af prisen.

Alle pengene er investeret
Lotto-vinderen har med hjælp fra økonomiske rådgivere investeret alle pengene i fast ejendom, aktier og obligationer.

- Hvis vi investerer pengene ordentlig, kan de kaste 12 millioner kroner af sig i rente hvert år. Og det kan man jo godt leve for, fortæller hun til Helsingør Dagblad.

Vinderen er dog stadig ikke vant til tilværelsen som millionær.

- Jeg går stadig efter tilbuddene i supermarkedet, siger hun. Det vil altid være sådan. Det ligger så dybt i mig, at man ikke skal rutte med pengene. Også selvom man er multimillionær.

Læs mere: Hjemme hos vinderen: Her er min kupon til 315 millioner kroner

225 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere