Historisk kro er gået konkurs

15. juni valgte ejeren at begære sig selv konkurs

Følg Samfund

Ejeren af den 112 år gamle kro, Gitte Troelsgaard, har valgt at erklære Nors Kro konkurs.

Det skriver avisen Nordjyske.

Gitte Troelsgaard har ejet kroen i 20 år, og hun valgte 15. juni at begære sig selv konkurs, da hun stod foran en større million-renovering.

- Nu har jeg så valgt at kaste håndklædet i ringen og tage den gæld, jeg kommer ud med. Det skal jeg nok klare, siger Gitte Troelsgaard til avisen.

- Men det er da hårdt. Det gør ondt ikke længere at skulle være på kroen. Man skal tænke på, at Nors Kro har været samlingssted for familier gennem generationer. Jeg har været med i 20 år og mødt rigtigt mange dejlige mennesker. Men nu har jeg indstillet mig på, at det er slut, siger hun.

- Og jeg kan allerede mærke, at det er det rigtige valg jeg har truffet. Tyngden er løftet af skuldrene. Efter min advokats råd valgte jeg så selv at erklære mig konkurs. Dermed er Nors Kro nu fri til, at kuratoren kan afhænde kroen, siger Gitte Troelsgaard.

Hun håber på, at Nors Kro kan leve videre med nogle andre ejere, som også vil store få den opfattende renovering, der venter forude.

Nors Kro ligger ved nationalparken Thy, og den slog første gang dørene op i 1906, hvor den hed 'Nors Gæstgivergård'.

Gitte Troelsgaard fortæller til Thisted Posten, at planen nu er, at alt skal gøres op. Så skal Nors Kro sættes til salg hurtigst muligt hos en ejendomsmægler.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den danske model er i fare, hvis ikke en masse tyk beton fjernes

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind