Historisk restaurant drejer nøglen om

Restaurant Skipperkroen i Køge er lukket efter mere end 100 år

Tidligere ejer Claus Philipsen begræder lukningen af restauranten, som han nåede at eje i 24 år, inden han solgte den. 
Arkivfoto: Søren Steffen/Ritzau Scanpix.
Tidligere ejer Claus Philipsen begræder lukningen af restauranten, som han nåede at eje i 24 år, inden han solgte den. Arkivfoto: Søren Steffen/Ritzau Scanpix.

I over 100 år har Restaurant Skipperkroen ligget på havnen i Køge, men nu er det slut.

Det skriver Lørdagsavisen, der er ejet af Sjællandske Meider.

Kroens nuværende ejer, Pernille Glaring, har ifølge mediet opsagt lejemålet, og den nyhed bliver taget ilde op af kroens tidligere ejer Claus Philipsen, der for fire år siden solgte kroen til Pernille Glaring.

- Det er med blødende hjerte, jeg nu ser, at kroen kørt i sænk. Jeg håber, at jeg kan få solgt den til én der måske kan få den på ret kurs igen. Men om det lykkes ved jeg ikke. For jeg har ikke kræfterne til at starte den op igen, desværre. Jeg må nok se i øjnene, at det er en 100 års tradition i Køge, der nu er lagt i graven, siger han til Lørdagsavisen.

Udover at opsige lokalerne har den nuværende ejer også tømt dem for deres sømandsinventar.

-  Der er intet - siger intet - tilbage i lokalerne, der gennem rigtigt mange år har oset af en unik maritim stemning, fortæller Claus Philipsen til Lørdagsavisen.

Ifølge DAGBLADET har Restaurant Skipperkroen kæmpet med underskud, og Pernille Glaring, der ejer restauranten, siger til mediet, at 'huslejen og tvist om den daglige drift' er årsag til, at Skipperkroen nu lukker. 

96 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere