Hjemløs finder 10.000 kr. - og afleverer dem til politiet

En yderst ærlig mand, der tilmed var hjemløs, fandt det der svarer til 10.000 kr. på gaden. Pengene gav han til politiet

En hjemløs mand fandt en stor sum penge på gaden, som han pligtskyldigt afleverede til politiet. (Foto: Colourbox)
En hjemløs mand fandt en stor sum penge på gaden, som han pligtskyldigt afleverede til politiet. (Foto: Colourbox)

Hvad ville du gøre, hvis du fandt et stort pengebeløb midt på gaden? Stikke dem i lommen og skynde dig videre eller pligtskyldigt aflevere dem til politiet?

En hjemløs mand fandt det, der svarer til omkring 10.000 kr. på gaden i den canadiske by Langford og afleverede pengene til politiet.

- Det her er en utrolig fremvisning af ærlighed og uselviskhed. Trods af hans nuværende situation var denne mand klar over, at pengene tilhørte en anden og afleverede dem, fordi han følte, det var det rigtige at gøre, siger en talsmand fra Langfords politi.

Verden på vrangen Omvendt verden: Hjemløs giver penge - sådan reagerer de

Politiet arbejder lige nu på at finde pengenes ejermand og siger, at det tyder på, at pengene er tabt ved et uheld. Det skriver Metro.

Hvis ingen kontakter politiet inden for de næste 90 dage for at få deres penge retur, siger politiet, at den hjemløse mand kan beholde dem.

Sådan ser mini-huset Elvis Summers har bygget til 'Smokie' (th.) ud. (Foto: Facebook) Samfund Mand bygger mini-hus til hjemløse Smokie

53 kommentarer
Vis kommentarer