Hjemløs hund reddede hende: Nu har hun adopteret den

Pepper kom Georgia til undsætning, da hun var bange og alene - nu har hun adopteret den

Først hjalp hunden hende, og nu har hun i den grad hjulpet hunden. 25-årige Georgia Bradley var på sommerferie på Kreta, da to fremmede mænd gik hen til hende og spurgte, om hun ville have en drink. Det udviklede sig hurtigt ubehageligt, skriver nyhedsbureauet SWNS.

Georgia Bradley, der har en kæreste, afviste de to mænd, men det ville de ikke umiddelbart finde sig i. Da en af dem greb hårdt fat i hendes arm, kom en sort hund pludselig løbende og gøede af dem. Til sidst gik mændene deres vej.

- Hun reddede mig. Hun må have bemærket, at noget var galt. Da jeg kom tilbage til lejligheden, fulgte hun efter mig og lod mig endelig ae hende. Vi bondede med det samme, fortæller Georgia Bradley til SWNS.

En lang rejse
Georgia tog hjem til England igen, men kunne ikke holde op med at tænke på hunden, som hun gav navnet Pepper.

- Da vi skulle af sted til lufthavnen, kiggede vi tilbage og så, at Pepper løb efter bilen. Det var hjerteskærende, siger Georgia.

Derfor endte hun med at tage frem og tilbage til Kreta yderligere to gange og bruge hele fem uger på at finde den igen.

Endelig fandt hun den på samme strand, som hun første gang mødte den. Hun fandt en dyrlæge og fik bekræftet, at hunden var hjemløs.

- Det var virkelig et sats, for måske havde vi aldrig fundet hende. Men da vi så Pepper på stranden var det den bedste følelse nogensinde, siger Georgia.

Seks små overraskelser
Pepper blev chippet og vaccineret, fik ormekur og hundepas, så hun kunne komme med hjem til England. Herefter var den 21 dage i obligatorisk karantæne, før den kunne komme af sted - og så ventede der noget af en overraskelse.

En uge efter hjemrejsen fødte Pepper nemlig seks hvalpe.

- Det har været sådan en skør rejse. Men jeg er lykkelig. Pepper er faldet fantastisk til, siger Georgia.

 

17 kommentarer
Vis kommentarer