Hjemløs pianist rørte folk til tårer - nu er han død

Indhyllet i sin sovepose spillede Allan Palmer klaver foran en engelsk togstation og rørte tusindvis af mennesker

(Video: Storyful)

Se Allan Palmer i klippet herover artiklen

Talentet var indiskutabelt, men engelske Allan Palmer fik aldrig en karriere som pianist.

I stedet rørte han tusindvis af mennesker med sit klaverspil foran togstationen i Newcastle, men nu er den 26-årige pianist fundet død på gaden - angiveligt af en overdosis. Det skriver engelske The Mirror.

Se også: Gom fik kolde fødder: Brud inviterer 90 hjemløse til bryllupsmiddag

Den hjemløse mand blev et viralt hit, da en video med ham i maj i år blev lagt ud på YouTube. Her sad den unge englænder - som altid - indsvøbt i sin sovepose og spillede Beethoven foran stationen. Den 10. oktober bankede det på døren hos hans mor, Catherine:

- Det var politiet, der fortalte mig, at min Allan var død. Det er stadig uvirkeligt. Jeg havde set ham to uger tidligere, hvor jeg inviterede ham indenfor og gav ham en kop varm chokolade. Da vi tog afsked gav jeg Allan et knus og fortalte ham, at jeg elskede ham. I det mindste er det et rart minde at have, fortæller moderen til The Mirror.

Verden på vrangen - 26. sep. 2015 - kl. 11:08 TV: Dyrevenner stjæler hund fra hjemløs: - Den havde 'narko-pupiller'

Allan Palmer havde haft en hel normal opvækst og gik i kristen skole. Hans liv gik i opløsning, da han blev skilt fra moderen til hans to børn og han blev afhængig af heroin.

- Han var en rigtig god dreng.  Han var meget kreativ og elskede at spille klaver, trommer og guitar. Der var desværre ingen lykkelig afslutning for Allan. Jeg håber at folk vil tænke lidt over, at de hjemløse, som de ser på gader og stræder, kan have en helt normal baggrund og bare have været igennem nogle svære perioder i deres liv, lyder meldingen fra Allan Palmers mor.

13 kommentarer
Vis kommentarer