Hjemløse Johnny hjalp fremmed kvinde: Nu har hans liv taget vanvittig drejning

Han gav hende sine sidste penge, så hun kunne komme sikkert hjem

Foto: Gofundme.
Foto: Gofundme.

27-årige Kate McClure fra USA var en aften i oktober på vej hjem til en ven i Philadelphia. Undervejs løb hun tør for benzin, og hun besluttede sig derfor for at gå til den nærmeste tankstation.

På sin vej mødte hun hjemløse Johnny Bobbit, der fortalte hende, at hun skulle skynde sig tilbage til bilen og låse dørene, da han frygtede for hendes sikkerhed.

Johnny Bobbit, der er tidligere soldat og brandmand, brugte sin sidste 20 dollar-seddel, hvilket svarer til 125 danske kroner, på benzin til hende, så han var sikker på, at hun trygt kunne køre videre.

- Han kom hen til mig, og jeg fik næsten et chok, fortæller Kate McClure til New York Post.

Han bad ikke om noget, men i den efterfølgende uge tog Kate McClure sammen med sin kæreste Mark D’Amico flere gange forbi det sted, Johnny Bobbit holdt til, for at betale ham tilbage og give ham tøj.

Fortjener alt
Kæresteparret besluttede sig for at starte en indsamling i håb om, at de kunne hjælpe med at skaffe ham et indskud til at leje en lejlighed. Målet var at indsamle 10.000 dollars, hvilket svarer til lidt over 62.000 danske kroner. Og det mål er for længst nået, eftersom der indtil videre er blevet indsamlet 70.000 dollars, hvilket næsten svarer til 440.000 danske kroner.

Det betyder, at Johnny Bobbit nu har fået et indskud til at leje en lejlighed, få en bil samt en opsparing, der kan dække flere måneders forbrug.

- Det er vanvittigt. Det har fuldstændig ændret mit syn på folk - det er himmelsk, siger Kate McClure som reaktion på den generøse indsamling.

Hun fortæller samtidig, at Johnny Bobbit blev chokeret over at høre om den gavmilde donation. Han har været hjemløs i halvandet år, efter han blev berøvet på et opholdscenter. Han har efterfølgende boet under en bro.

- Han blev ved med at sige, at han ikke vil spilde denne chance. Han er virkelig en god mand, så jeg synes, at han fortjener alt, hvad der kommer til ham, fastslår Kate McClure over for New York Post.

Dette billede af nervøs gammel mand i supermarked rører alle til tårer.

124 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere