Hjerteskærende billede af far og søn gik verden rundt: Nu er niårige Gabriel død

Niårige Gabriel følte sig som et 'monster' på grund af det ar, han havde fået efter en operation i hjernen. Hans far tog derfor en beslutning, som han senere blev hyldet for verden over

Foto: Josh Marshall.
Foto: Josh Marshall.

I marts 2015 blev Gabriel fra Kansas, USA, opereret for en kræftknude i hjernen.

Operationen resulterede i et stort ar i højre side af Gabriels hoved. Et ar, som gjorde, at han efter sigende følte sig som et monster.

Det skar i hans far Josh Marshalls hjerte at høre, og han besluttede sig derfor for at få et lignende ar, så sønnen ikke skulle føle sig alene. Han fik derfor en tatovering, der var magen til Gabriels ar.

Flere medier verden over hyldede efterfølgende Josh Marshall som far, heriblandt den amerikanske tv-station ABC News.

Josh Marshall fortalte til Ekstra Bladet, at tatoveringen havde medført, at Gabriel havde fået det bedre med sig selv og sit ar.

- Det gør ham så glad, at jeg ville gøre det for ham. Mange tror også, at min tatovering er et rigtigt ar og spørger, hvordan jeg har fået det, sagde han i 2016 til Ekstra Bladet.

Men fredag skete det tragiske, da kræftramte Gabriel sov stille ind. Det fortæller faren i et Facebook-opslag.

Josh Marshall fortæller samtidig, at familien var ved lægen et par dage forinden, hvorefter de kørte forbi en legetøjsbutik, hvor Gabriel valgte et stykke legetøj til sin lillesøster. Men under køreturen hjem faldt Gabriel i søvn, og han vågnede ikke igen.

'Da vi kom hjem, prøvede jeg at vække ham, men han var der ikke. Det var, som når de (lægerne, red.) fortæller, at man falder i søvn og ikke vågner igen. Jeg ved, at han ikke havde mange gode dage tilbage, men her havde han en fantastisk dag. Det var den bedste dag, vi havde haft i lang tid, skriver Josh Marshall på Facebook og fortsætter:

'Tak for, at du gav mig en sidste gave, Gabriel. Jeg vil for altid huske den fantastiske dag. Jeg elsker dig. Min smukke dreng.

61 kommentarer
Vis kommentarer