Hjerteskærende: Forældre deler datters sidste øjeblik i livet

Efter to års kamp mod kræft døde femårige Zoey Dagget i sit hjem. Familien har valgt at dele datterens sidste timer med hele verden

Zoey døde på sin fars skød, mens hendes yndlingsfilm kørte i baggrunden. Foto: Privat.
Zoey døde på sin fars skød, mens hendes yndlingsfilm kørte i baggrunden. Foto: Privat.

Første gang Casey og Ben Dagget lagde mærke til, at der var noget galt med deres dengang treårige datter, Zoey, var da hun ikke kunne rejse sig efter at være faldet i en park. Seks dage senere kunne hun ikke bruge sin venstre hånd.

Det amerikanske par fra Fairport, New York, tog på skadestuen med Zoey og efter en række undersøgelse blev deres datter diagnosticeret med en sjælden form for hjernetumor.

Det er to år siden. To år med hård kamp mod den aggressive kræftsygdom, der 4. juli tog livet af Zoey. Til slut gav lægerne op og måtte konstatere, at hverken strålebehandlinger, eller andre behandlingsformer, kunne redde den lille piges liv.

Casey og Ben har efterfølgende valgt at dele et foto på sociale medier. Fotoet viser Zoeys sidste timer i livet. Billedet er taget i familiens hjem, hvor Zoey sov ind i sin fars arme. Hendes øjne var lukkede de sidste timer, men forældrene vidste, at hun stadig kunne høre dem.

Zoey Dagget blev blot fem år gammel. Foto: Privat.
Zoey Dagget blev blot fem år gammel. Foto: Privat.
 

De fortalte deres datter, hvor meget de elskede hende og i baggrunden kørte Zoeys favoritfilm, 'Harry Potter og fangen fra Azkaban'.

- Jeg synes, billedet er smukt. Du kan se vores følelser. Det varmer mit hjerte, fordi det symboliserer den kærlighed, vi havde til vores datter, fortæller Casay Dagget til US Today, som forklaring på, hvorfor hun valgte at dele det private øjeblik med hele verden.

Den sidste tid tilbragte Zoey hjemme, hvor familie og venner besøgte hende. Casey og Ben læste hendes yndlingsbøger højt - så hendes yndlingsfilm med hende og spillede Zoeys yndlingsmusik.

- Hun var sådan en karismatisk lille pige. Selv i den sidste tid ville hun se sine venner og familien og tale med dem. Hun elskede at være social og hun spredte kærlighed over alt, hvor hun befandt sig, fortæller Casey Dagget til US Today.

Familien har fortalt Zoeys historie på Facebook-siden 'Zoeys Light' - Se den her:

 

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

En del gerningsmænd synes at gå fri