Hjerteskærende syn mødte Malissa på vejen: 'Du er en psykopat!'

Malissa blev dybt chokeret, da hun en morgen kørte forbi en lukket plastikpose, der var 'levende'

Her kan du se posen bevæge sig. Video: Privat
Følg Samfund

Et mystisk syn mødte amerikanske Malissa Lewis fra Kentucky, da hun torsdag morgen var på vej på arbejde.

En aflukket affaldspose bevægede sig nemlig på en mærkelig måde i vejkanten, og Malissa var ikke i tvivl om, at der var et eller andet galt. Det skriver The Dodo.

- Jeg kunne dårligt få det ind i mit hoved. Noget var levende i den pose, og jeg vidste bare, at jeg måtte få hvad end det var ud, siger hun til mediet.

Forsigtet åbnede hun posen, og det viste sig at være en lille sort hundehvalp, der var fanget inde i posen. Ifølge Malissa blev den lykkelig, så snart den kom ud derfra.

Her sidder Malissa med hunden på skødet:

Hvem der har efterladt den der i vejkanten og hvorfor ved Malissa ikke, men hun er dybt chokeret over, at nogle kunne finde på det.

- Hvem kunne gøre sådan noget ved et dyr? Jeg er ligeglad med hvem du er, alle elsker hvalpe. Det er virkelig en koldhjertet person, der putter et dyr, hvilket som helst dyr, i en affaldspose og smider det ved vejen. De har dårlige, dårlige intentioner, når de gør det, siger hun.

Malissa forventer ikke, at nogle henvender sig som ejere af hvalpen, med mindre den er blevet stjålet.

Indtil videre har hun valgt selv at beholde hvalpen og opkalde den efter det amerikanske mærke 'Hefty', der blandt andet sælger affaldsposer.

Hun har lagt videoen op af hunden i posen på sin Facebook-profil, hvor den er blevet set over 1,3 millioner gange og delt 20.000 gange.

'Hvis det her er din hvalp, så lad mig vide det. Hvis du er den skurk, der har puttet den i en affaldspose og smidt den i vejsiden... Du er en psykopat,' lyder det fra Malissa.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner endnu en katastrofe

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+