Høje bølger forstyrrer færge

Lørdag aften betjenes trafikken til Bornholm af en langsommere færge end normalt og en togbus fra København

Hurtigfærgen til Bornholm er stoppet af høje bælger, så nu må passagererne nøjes med den noget langsommere Povl Anker. (Foto fra faergen.dk)
Hurtigfærgen til Bornholm er stoppet af høje bælger, så nu må passagererne nøjes med den noget langsommere Povl Anker. (Foto fra faergen.dk)

Høje bølger i Østersøen forstyrrer færgetrafikken til Bornholm lørdag aften, oplyser DSB.

Hurtigfærgen kan ikke sejle, så passagerne må tage den langsommere Povl Anker. Det betyder, at folk med pladsbillet ikke kan tage toget, men i stedet sendes med togbus fra København.

- Vi kan ikke tilpasse togets køreplan til de ændrede sejltider og kører derfor med togbus i stedet for, som passer med færgen i Ystad, skriver DSB i en pressemeddelelse.

Togbussen kører fra Københavns Hovedbanegård klokken 20.30, oplyser DSB.

Passagerer uden pladsbillet kan tage Øresundstog fra Københavns Hovedbanegård til Hyllie i Malmø. Her kan der skiftes til et Pågatåg til Ystad, hvor det er muligt at nå en færge klokken 22.45.

Passagerer, der hellere vil vente med at tage af sted til søndag, kan kontakte DSB på telefon 70131415 og få en plads på morgenturen søndag i stedet for.

Danmarks Meteorologiske Institut, DMI, melder i sin vejrudsigt om hård vind visse steder i landet, men på Bornholm når vindstyrken op på kuling lørdag aften.

Søndag meldes om op til hård vind ved kysterne.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere