Hørte bjæf under fortovet – lokale redder begravet hund

Bygningens ejere nægtede at træde til, da lokale hørte en ulykkelig hund, der var blevet levende begravet under fortovet

En drægtig hunhund nåede at være begravet under fortovet i to dage, før lokale dyreelskere opdagede den og gravede den fri.

Optagelser, der viser, hvordan den ulykkelige hund bliver reddet fra sin levende begravelse, stammer ifølge Nine News fra byen Voronezh i det sydvestlige Rusland.

Se også: Politihund død efter overophedning i bil

Tre uger tidligere var fortovet faldet sammen, hvilket efterlod et stort hul. Og før et hold håndværkere kom til stedet for at rette op på skaderne, har den drægtige hunhund altså søgt ly i det nyopståede fortovshul.

Intl. kendte - 13. aug. 2015 - kl. 09:33 Kendt Hollywood-hund er død

Uvidende om hundens eksistens blev fortovet asfalteret, og alle dens muligheder for at komme fri dermed afspærret.

To dage senere fattede nogle lokale heldigvis mistanke, da de hørte en mystisk gøen under det nye fortov. Det lykkedes at finde frem til det præcise sted, lyden stammede fra. Men da de fik kontakt til ejerne af bygningen, som fortovet lå ud for, nægtede de at gøre noget for at komme dyret til undsætning.

112 - 26. aug. 2015 - kl. 07:01 Hundedyrt: Barske køtere skal stoppe indbrudstyve

Det resulterede i et omfattende grave-arbejde for de lokale, som ikke tøvede med at trodse ejerne og selv tage affære.

Processen er blevet filmet af et øjenvidne, og viser, hvordan de dyreelskende russere nøjsomt fjerner sten, beton og jord for at nå ned til hunden. Endelig stikker den sin snude frem, men der skal lidt mere arbejde til, før dens tykke mave også kan komme fri.

Samfund - 30. jun. 2015 - kl. 15:47 Hund død i glohed bil mens ejerne var i Ikea

Hunden, som formodes at være en gadehund, er efterfølgende blevet indleveret til et internat, og har det efter sigende godt i dag. Øjenvidnet Vadim Rustam lagde videoen op på Youtube den 24. september.

14 kommentarer
Vis kommentarer