Holdt familie indespærret og fodrede dem med hundemad

En argentinsk mand har holdt sin kone og autistiske, voksne søn indespærret gennem lang tid. Familien blev fodret med dyremad i buret, der var fuld af skidt.

Her blev de holdt fanget (Video: AP)

Politiet i Argentina har gjort en frygtindgydende opdagelse.

En 66-årig mand ved navn Eduardo Oviedo har ifølge anklagere holdt sin kone, som har mentale problemer, og sin voksne søn, der er autist, indespærret i et bur gennem flere år.

Buret, som den 61-årige kone og 32-årige søn var indespærret i, var fuld af skidt og gamle madrasser. Det skriver The Telegraph.

Se også: Indespærret i trækasse: Myrdet tre uger efter hun slap fri

Det argentinske politi skulle være blevet underrettet om buret af to af Eduardo Oviedos andre børn. Efterfølgende ransagede de huset, der ligger i den argentinske strandby Mar del Plata og arresterede Eduardo Oviedo.

Ifølge anklageren havde Eduardo Oviedo bygget buret af mursten og træ. Derudover gjorde jernstænger og en jerndør det umuligt for konen og sønnen at slippe ud.

- Huset havde også et værelse i de værste menneskelige omgivelser, hvor kvinden og sønnen tilbragte natten, siger anklageren.

Han tilføjer, at bunker af murbrokker og dyremad også blev fundet i burret.

En kilde fortæller desuden, at Eduardo Oviedo skulle have tvunget sin søn til at spise hundemad og at indånde benzindampe. Konen og sønnen skulle være fundet blandt poser med deres egen afføring, og de havde muligvis også være bundet op med reb, som blev fundet i burret.

Se også: Mor og børn indespærret: Brugte spand som toilet

Eduardo Oviedo blev anholdt fredag og var i retten lørdag, hvor han afviste at give en redegørelse. Han bliver nu anklaget for at have kidnappet sin familie og holdt dem fanget. Det forventes desuden, at han skal gennemgå en psykiatrisk vurdering.

Det står ikke klart, hvor længe Eduardo Oviedo holdt sin familie fanget, men ifølge The Telegraph kan det have været op mod to år. Både kone og søn kom på hospitalet lørdag.

Hvis han dømmes skyldig, kan han få op til 15 års fængsel, mens en livstidsdom er heller ikke utænkelig.

10 kommentarer
Vis kommentarer