Homo-hadere indsamler tusindvis af kroner til homoevent - ved en fejl

Deres snedige plan var ikke så snedig endda

Et billede fra en af plakaterne til eventet. (Foto: Minus18)
Et billede fra en af plakaterne til eventet. (Foto: Minus18)

Organisationen Minus18 har arrangeret en fest for unge homoseksuelle og transkønnede i det sydlige Australien.

Festen, der foregår 9. april, skal være et fristed for de unge, hvor de kan møde ligesindede, uden at bekymre sig om, hvad andre tænker.

Men en hadegruppe på facebook forsøgte, at forpurre festen før den overhovedet kom i gang, skriver det australske medie The Age.

Pacquiao: Gud bakker mit syn på homoseksuelle op

'STOP SAFE Schools Coalition', der er imod, at unge i de australske skoler lærer om homofobi og diskrimination, opfordrede alle sine medlemmer til at købe billetter til eventet.

Planen var, at købe alle billetterne, så de unge ikke kunne nå at få fingre i dem, før de blev udsolgt, men den plan mislykkedes gevaldigt.

Som en modreaktion mod 'Stop Safe Schools Coalition's' initiativ, begyndte flere støtter at donere penge til arrangementet, og sammen med indtægterne fra billetsalget til medlemmerne i hadegruppen, nåede arrangørerne lynhurtigt deres mål på omkring 70.000 kroner.

Organisationen vil ikke tjene penge på arrangementet, så derfor har de brugt de mange penge til at flyttet festen til et større lokale.

Derfor er stadig billetter til de unge, som ellers havde fået deres festdrømme spoleret, fordi hadegruppen hamstrede alle billetterne.

Den danske sexprofessor: Seksualiteten er som et juletræ

Og som om det ikke var nok, så har Minus18 nu også offentliggjort, at alle dem, som har købt billet, kan få pengene refunderet, når de møder op til festen - men billetten kan kun refunderes, hvis man møder op.

Derfor må medlemmerne af hadegruppen 'STOP SAFE Schools Coalition' nu bide i det sure æble, og møde op til festen, hvis de vil have deres penge retur, eller bare acceptere, at de har støttet en fest, som de er stærke modstandere af.