Hospitalsbesøg fra 17 kærester: Kinesisk mand afsløret i mega-utroskab

Da ansatte på et kinesisk hospital skulle kontakte de nærmeste til offeret for en bilulykke, dukkede 17 forskellige kvinder op

De ansatte på et kinesisk hospital kom på overarbejde, da de skulle kontakte Mr. Yuans pårørende.
De ansatte på et kinesisk hospital kom på overarbejde, da de skulle kontakte Mr. Yuans pårørende.

Under almindelige omstændigheder vil en hospitalspatient nok sætte stor pris på at få besøg af sine nærmeste. Men det har næppe været tilfældet for den kinesiske casanova, der fik besøg af ikke mindre end 17 kærester, da han var indlagt efter en bilulykke.

Manden, hvis efternavn er Yuan, og som kommer fra byen Changsha i den kinesiske provins Hunan, datede simpelthen 17 forskellige kvinder samtidig og havde tilmed et barn med en af dem. Det skriver kinesiske medier ifølge The Telegraph.

Mr. Yuans mange affærer blev opdaget, da hospitalets ansatte begyndte at kontakte hans pårørende. Det resulterede i, at 17 kvinder mellem 20 og 40 år dukkede op - blot for at blive konfronteret med Mr. Yuans vilde bedrageri.

Samfund - 11. mar. 2015 - kl. 06:32 Spiste slikkepind fra gaden: Nu er han død

Nogle af kvinderne havde været i et forhold med Mr. Yuan i mere end et årti, og mindst en af dem var i gang med at planlægge deres bryllup.

- Jeg var meget bekymret, da jeg hørte, at han var på hospitalet. Men da jeg begyndte at se flere og flere smukke piger dukke op, kunne jeg ikke græde mere, siger Xiao Li, der havde været kærester med Mr. Yuan gennem 18 måneder til kinesiske medier.

Ifølge de kinesiske medier har det været Mr. Yuans formål at få penge ud af de mange kvinder. Tidligere var det eftersigende lykkes ham at få 250.000 yuan (omkring 277.000 kr.) ud af sin ekskone efter deres skilsmisse. Han er derfor anklaget for påstået bedrageri.

Se også: Grotesk dødsfald: Marathon foran computerskærm kostede mand livet

Ikke bare kvinderne, men også uddannelsessystemet har Mr. Yuan ifølge kinesiske medier snydt. Han skulle eftersigende have fremstillet en falsk grad fra Central South University som civilingeniør i håb om at få arbejde - selvom han kun havde en almindelig folkeskoleeksamen.

14 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere